Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Buna ziua, primesc Diane 35 la sfatul medicului o lună, am chisturi ovariene. Dar la finele lunii au trecut deja 3 zile și ciclul menstrual așa și nu sa început, mai mult nici nu sunt careva simptome de început (crampe, dureri). Ce poate fi? Poate fi vreo sarcina? Să mă adresez la medic sau e ceva normal pentru prima luna și mai primesc inca o luna pastilele și ulterior se va normaliza. De asemenea vreau sa adaug că nu am avut ciclul menstrual regulat niciodată, sunt pe pastile hormonale de la 15 ani. Am făcut o pauză de 3 ani ( sarcina, nașteri, alăptare, dar după nu sa regulat și am încercat alte preparate și nu au făcut efect mai mult aveam singerari permanente aproximativ 8 luni așa a fost pina nu am inceput Diane 35 și sau finisat singerarile) Ce pot face la moment?
1 comentarii
Diane 35 este frecvent utilizat pentru tratamentul chisturilor ovariene și pentru reglarea ciclului menstrual, dar poate avea și unele efecte secundare, cum ar fi modificarea tiparelor menstruale.
În primul rând, absența menstruației la sfârșitul primei luni de administrare a Diane 35 poate fi o reacție normală a organismului la schimbările hormonale induse de medicament, mai ales în contextul unui fond de ciclu neregulat. Totuși, pentru a exclude posibilitatea unei sarcini, este prudent să faci un test de sarcină. Testele de sarcină sunt fiabile dacă sunt efectuate la cel puțin 14 zile după ultimul contact sexual nesigur.
Dacă testul de sarcină este negativ, acest lucru ar putea indica faptul că corpul tău încă se adaptează la noul regim hormonal. Uneori, poate dura câteva cicluri pentru ca menstruația să se normalizeze atunci când începi un nou tratament hormonal.
Totuși, aș recomanda să discuți cu medicul tău ginecolog despre această întârziere. Este important să confirmi cu medicul:
- Dacă întârzierea menstruației este o reacție așteptată în cazul tău specific.
- Dacă trebuie să continui tratamentul cu Diane 35 pentru încă o lună.
- Eventualele ajustări ale dozei sau ale schemei de tratament.
Medicul tău este cel mai în măsură să îți ofere sfaturi personalizate bazate pe istoricul tău medical și pe reacția la tratamentul actual. Asigură-te că menționezi toate observațiile legate de efectele tratamentului, precum și orice alte simptome pe care le-ai experimentat.
De asemenea, este important să te adresezi medicului tău sau să cauți asistență medicală urgentă dacă întâmpini simptome neobișnuite sau severe, cum ar fi dureri puternice, sângerări anormale sau orice alte manifestări care te îngrijorează.
În primul rând, absența menstruației la sfârșitul primei luni de administrare a Diane 35 poate fi o reacție normală a organismului la schimbările hormonale induse de medicament, mai ales în contextul unui fond de ciclu neregulat. Totuși, pentru a exclude posibilitatea unei sarcini, este prudent să faci un test de sarcină. Testele de sarcină sunt fiabile dacă sunt efectuate la cel puțin 14 zile după ultimul contact sexual nesigur.
Dacă testul de sarcină este negativ, acest lucru ar putea indica faptul că corpul tău încă se adaptează la noul regim hormonal. Uneori, poate dura câteva cicluri pentru ca menstruația să se normalizeze atunci când începi un nou tratament hormonal.
Totuși, aș recomanda să discuți cu medicul tău ginecolog despre această întârziere. Este important să confirmi cu medicul:
- Dacă întârzierea menstruației este o reacție așteptată în cazul tău specific.
- Dacă trebuie să continui tratamentul cu Diane 35 pentru încă o lună.
- Eventualele ajustări ale dozei sau ale schemei de tratament.
Medicul tău este cel mai în măsură să îți ofere sfaturi personalizate bazate pe istoricul tău medical și pe reacția la tratamentul actual. Asigură-te că menționezi toate observațiile legate de efectele tratamentului, precum și orice alte simptome pe care le-ai experimentat.
De asemenea, este important să te adresezi medicului tău sau să cauți asistență medicală urgentă dacă întâmpini simptome neobișnuite sau severe, cum ar fi dureri puternice, sângerări anormale sau orice alte manifestări care te îngrijorează.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata
- 4Intarzierea ciclului - 26 de zile
- 1nu-mi vine CM
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 2Intarzierea ciclului
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 1menstruatie intarzista
- 1Sunt gravida?
- 0Menstruație
- 0Cistita
- 2Mi-a intarziat
- 0Sunt însărcinată?
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Antiobiotice și menstruație
- 0Intarziere menstruatie
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: