Am ramas însărcinată?
Bună ziua! Ieri trebuia sa imi vina menstruația. De la ultima menstruație si pana acum am avut 3 contacte sexuale, toate protejate cu prezervativ, unul a fost chiar in ultima zi din menstruația trecuta, unul cu 3-4 zile inainte de ovulatie si unul dupa ovulatie. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Am zis sa mai astept si azi si maine daca nu imi vine sa fac un test de sarcina. Asa am avut dureri de burta, am avut simptomele care sunt atunci cand iti vine menstruația. Tin sa Menționez Ca am o menstruație regulata, cam la 28-29 de zile. va rog sa ma ajutați. Sunt foarte stresată. Am mai fost si la pisica de vreo cateva ori, si ma gândeasc ca poate de aceea imi mai întârzie. Dar deja a întârziat o zi...sper sa nu fiu gravida..imi e frica sa fac si test.
3 comentarii
Buna seara, daca nu au avut loc "accidente" in timpul actului sexual nu ar fi risc de sarcina. Singura cale de a fi sigura este testul de sarcina pe care puteti sa-l faceti peste cateva zile daca nu vine menstruatia.
Bună dimineața!
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
Va multumesc pt raspuns! Azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. O sa mai astept.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 29Intarzierea menstruatiei
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4menstruatie intarziata
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 0Întârzierea menstruației
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 1Intarziere CM
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 0Sunt însărcinată?
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Menstruație întârziată
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 2Menstruație întârziată
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: