Am ramas însărcinată?
Bună ziua! Ieri trebuia sa imi vina menstruația. De la ultima menstruație si pana acum am avut 3 contacte sexuale, toate protejate cu prezervativ, unul a fost chiar in ultima zi din menstruația trecuta, unul cu 3-4 zile inainte de ovulatie si unul dupa ovulatie. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Am zis sa mai astept si azi si maine daca nu imi vine sa fac un test de sarcina. Asa am avut dureri de burta, am avut simptomele care sunt atunci cand iti vine menstruația. Tin sa Menționez Ca am o menstruație regulata, cam la 28-29 de zile. va rog sa ma ajutați. Sunt foarte stresată. Am mai fost si la pisica de vreo cateva ori, si ma gândeasc ca poate de aceea imi mai întârzie. Dar deja a întârziat o zi...sper sa nu fiu gravida..imi e frica sa fac si test.
3 comentarii
Buna seara, daca nu au avut loc "accidente" in timpul actului sexual nu ar fi risc de sarcina. Singura cale de a fi sigura este testul de sarcina pe care puteti sa-l faceti peste cateva zile daca nu vine menstruatia.
Bună dimineața!
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
Va multumesc pt raspuns! Azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. O sa mai astept.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual
- 3intarziere menstruatie
- 19Dubii, sarcina...?
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 1Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 2Întârziere menstruație
- 1Intarziere
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 0Sunt insarcinata?
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 0Ciclu intarziat
- 1Întârzierea menstruației!
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 8Menstruatie intarziata
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: