Am ramas însărcinată?

13-07-2017
Anonim9612
Nu este medic/terapeut
Anonim9612
Bună ziua! Ieri trebuia sa imi vina menstruația. De la ultima menstruație si pana acum am avut 3 contacte sexuale, toate protejate cu prezervativ, unul a fost chiar in ultima zi din menstruația trecuta, unul cu 3-4 zile inainte de ovulatie si unul dupa ovulatie. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Am zis sa mai astept si azi si maine daca nu imi vine sa fac un test de sarcina. Asa am avut dureri de burta, am avut simptomele care sunt atunci cand iti vine menstruația. Tin sa Menționez Ca am o menstruație regulata, cam la 28-29 de zile. va rog sa ma ajutați. Sunt foarte stresată. Am mai fost si la pisica de vreo cateva ori, si ma gândeasc ca poate de aceea imi mai întârzie. Dar deja a întârziat o zi...sper sa nu fiu gravida..imi e frica sa fac si test.
3 comentarii
0
14-07-2017, ora 00:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, daca nu au avut loc "accidente" in timpul actului sexual nu ar fi risc de sarcina. Singura cale de a fi sigura este testul de sarcina pe care puteti sa-l faceti peste cateva zile daca nu vine menstruatia.
1
14-07-2017, ora 07:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
0
14-07-2017, ora 12:31
Anonim9612
Nu este medic/terapeut
Anonim9612
Va multumesc pt raspuns! Azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. O sa mai astept.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: