sunt gravida?

10-04-2008
bya20
Nu este medic/terapeut
bya20
pe 29 martie am avut un contact sexual neprotejat.a doua zi pe 30 martie am luat postinor 2.pe 1 aprilie am avut un alt contact sexual neprotejat.am calculat ca fiind perioasa safe...adica mai erau 7 zile pana la menstruatie...adica trebuia sa-mi vina pe 7 aprilie...dar a intaziat.., , , 3 zile.sunt insarcinata?e posibil sa raman in urma contactului neprotejat de pe 1?stiu sigur ca postinor si-a facut efectul pt data de 29 martie dar.va rog un raspuns cat mai rapid daca se poate.va multumesc!!
5 comentarii
0
11-04-2008, ora 00:00
ADELIN2003
Nu este medic/terapeut
ADELIN2003
De ce nu-ti faci un test de sarcina?Este simplu de facut, rapid si eficient.
0
11-04-2008, ora 00:00
daniela_skumpica2007
Nu este medic/terapeut
daniela_skumpica2007
buna..am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat cu prietenu meu in timpul menstruatie..si a lasat in mine de 2 ori:(crede-ti k exista riscu de a ramane insarcinata??eu auzisem k dak lasa in timpu menstruatiei i tine nu o sa raman gravida.de aia apelez la rasunsu dumneavoastra.va IMPLOR SA-MI RASPUNDE-TI URGENT deoarece sunt foarte stresata.va multumesc din suflet
0
22-04-2008, ora 00:00
inemin
Nu este medic/terapeut
inemin
ceea ce ai facut tu este un gest de iresponsabilitate!faptul ca esti in timpul menstruatiei si astfel nu exista pericolul unei sarini este un mit!
0
25-04-2008, ora 00:00
ADELIN2003
Nu este medic/terapeut
ADELIN2003
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
0
14-07-2008, ora 00:00
just...me
Nu este medic/terapeut
just...me
pe 12 iulie am facut sex neprotejat fara sa imi dau seama ca ar trebui sa imi vina saptamana asta!este vreo problema???se poate sa fiu gravida?ciclul meu nu e regulat si ma tem k am facut o prostie...va rog sa imi raspundeti cat mai repede multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •