sunt gravida?
pe 29 martie am avut un contact sexual neprotejat.a doua zi pe 30 martie am luat postinor 2.pe 1 aprilie am avut un alt contact sexual neprotejat.am calculat ca fiind perioasa safe...adica mai erau 7 zile pana la menstruatie...adica trebuia sa-mi vina pe 7 aprilie...dar a intaziat.., , , 3 zile.sunt insarcinata?e posibil sa raman in urma contactului neprotejat de pe 1?stiu sigur ca postinor si-a facut efectul pt data de 29 martie dar.va rog un raspuns cat mai rapid daca se poate.va multumesc!!
5 comentarii
De ce nu-ti faci un test de sarcina?Este simplu de facut, rapid si eficient.
buna..am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat cu prietenu meu in timpul menstruatie..si a lasat in mine de 2 ori:(crede-ti k exista riscu de a ramane insarcinata??eu auzisem k dak lasa in timpu menstruatiei i tine nu o sa raman gravida.de aia apelez la rasunsu dumneavoastra.va IMPLOR SA-MI RASPUNDE-TI URGENT deoarece sunt foarte stresata.va multumesc din suflet
ceea ce ai facut tu este un gest de iresponsabilitate!faptul ca esti in timpul menstruatiei si astfel nu exista pericolul unei sarini este un mit!
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
pe 12 iulie am facut sex neprotejat fara sa imi dau seama ca ar trebui sa imi vina saptamana asta!este vreo problema???se poate sa fiu gravida?ciclul meu nu e regulat si ma tem k am facut o prostie...va rog sa imi raspundeti cat mai repede multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 0Sarcina sau nu?
- 0posibila sarcina?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 14Posibila sarcina?
- 1Sarcina?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?