sunt gravida?

pe 29 martie am avut un contact sexual neprotejat.a doua zi pe 30 martie am luat postinor 2.pe 1 aprilie am avut un alt contact sexual neprotejat.am calculat ca fiind perioasa safe...adica mai erau 7 zile pana la menstruatie...adica trebuia sa-mi vina pe 7 aprilie...dar a intaziat.., , , 3 zile.sunt insarcinata?e posibil sa raman in urma contactului neprotejat de pe 1?stiu sigur ca postinor si-a facut efectul pt data de 29 martie dar.va rog un raspuns cat mai rapid daca se poate.va multumesc!!
5 comentarii

De ce nu-ti faci un test de sarcina?Este simplu de facut, rapid si eficient.

buna..am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat cu prietenu meu in timpul menstruatie..si a lasat in mine de 2 ori:(crede-ti k exista riscu de a ramane insarcinata??eu auzisem k dak lasa in timpu menstruatiei i tine nu o sa raman gravida.de aia apelez la rasunsu dumneavoastra.va IMPLOR SA-MI RASPUNDE-TI URGENT deoarece sunt foarte stresata.va multumesc din suflet

ceea ce ai facut tu este un gest de iresponsabilitate!faptul ca esti in timpul menstruatiei si astfel nu exista pericolul unei sarini este un mit!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!

pe 12 iulie am facut sex neprotejat fara sa imi dau seama ca ar trebui sa imi vina saptamana asta!este vreo problema???se poate sa fiu gravida?ciclul meu nu e regulat si ma tem k am facut o prostie...va rog sa imi raspundeti cat mai repede multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 11as putea fi insarcinata? va rog mult!
- 5posibila sarcina?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 4sunt gravida ?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 7Sunt gravida?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 2Imi intarzie menstruatia
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 010 zile întârziere menstruație
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?