Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
Plec la mare tocmai cand trebuie sa-mi vina menstruatia. Problema e ca ma tine f mult si e abundent. De la farmacie mi-a dat Revigedon pe care sa-l iau cu o saptamana inainte de data probabila a menstruatiei. E in regula asa?
2 comentarii
Nu, nu prea e in regula. Depinde si ce noroc aveti. Puteti avea surpriza ca, in loc de o menstruatie normala, sa va treziti cu o sangerare prelungita. Probabilitatea de a cadea din lac in put in felul acesta e cam de 20 %.
Stimate Domnule Dr. Dragomir,
In toamna anului trecut am fost diagnosticata cu Vitiligo.
Am varsta de 35 ani si de aprox. 7-8 ani iau acest Rigevidon fara intrerupere. Pot spune ca nu am avut probleme cu acest produs dar, de cand am fost diagnosticata cu vitiligo, ma tot gandesc daca nu cumva a contribuit la declansarea acestei depigmentari.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca acest medicament poate influenta aceasta boala si daca mai este recomandat in situatia mea.
P.S. Pentru Vitiligo urmez tratament cu Vitix gel si Vitix pastile.
Va multumesc.
Cu stima,
Rodica
In toamna anului trecut am fost diagnosticata cu Vitiligo.
Am varsta de 35 ani si de aprox. 7-8 ani iau acest Rigevidon fara intrerupere. Pot spune ca nu am avut probleme cu acest produs dar, de cand am fost diagnosticata cu vitiligo, ma tot gandesc daca nu cumva a contribuit la declansarea acestei depigmentari.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca acest medicament poate influenta aceasta boala si daca mai este recomandat in situatia mea.
P.S. Pentru Vitiligo urmez tratament cu Vitix gel si Vitix pastile.
Va multumesc.
Cu stima,
Rodica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 7gravida sau bolnava?
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 0Cistita
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 1Întrerupere sarcină
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 0Sarcina ?
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Pot fi insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 0Reluare anticonceptionale
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: