as vrea sa imi schimb pilula contraceptiva
iau d un an si jumatate marvelon 28, si as vrea sal schimb. as vrea sa stiu si eu niste sugesti...
9 comentarii
buna seara, am29 de ani si dupa ce am nascut acum 5 ani am aflat ca am endometrul marit.Am luat aproape 2 ani anticonceptionale janine pe care le/am oprit din cauza problemelor biliare pe care le am.Mi s/a montat sterilet pe care l/am suportat aproape 2 ani intrucit am un ciclu menstrual de 7 zile, abundent, endometrul s/a marit dinnou si medicul mi/a extras steriletul.In preyent iau anticonceptionale janine pe care insa as vrea sa le schimb deoarece am slabit citeva kilograme, fiind subponderala, si problemelor cu veyica biliara.Ce anticonceptionale imi recomandati si cind sa incep utilizarea lor(fac pauza intre janine si cele noi sau nu).Va multumesc.
Nu abuzati cam mult de propriul organism, luand medicatie hormonala timp indelungat si introducand corpi straini in uter ? Va bazati prea mult pe noroc plecand de la premiza ca asemenea agresiuni vor fi fara urmari.
Va multumesc pentru raspuns dar nu am inteles prea bine.Stiu ca ambele optiuni sunt cu urmari in consecinta ar trebui sa vedem care au cele mai putine efecte negative, intrucat nu-mi mai doresc alt copil.Mentionez ca anticonceptionalele le-am luat la sfatul medicului ginecolog pt tratarea endometrului ingrosat.Indrumati-ma va rog ce metoda contraceptiva sa aleg.
iau pastilele aceste de la midic nu aiurea de4 capul meu... doar eram curioasa si nu prea am mai ajuns pe la doctor de accea intrebam;))
gata am gasit cu ce sa le inlocuiesc... am fost la doctor si mia dat pe aceiasi baza doar ca se numesc "desorelle"
Am auzit de desorelle, ca fiind f. bune.Scrie-mi si mie ann3 cum te simti de la ele.Dl dr.se pare ca nu ne mai spune nimic.
imediat ce le incep promit k iti scriu doctora ma zis k sunt k si marvelon 28...
am inceput pastilele de vreo sapt si cv si vreau sati zic k ma simt fff bn dupa ele...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie.. logest
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 2contraceptia dupa varsta de 37 ani
- 3Nu mai alaptez si inca iau Exluton
- 3ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 3contraceptia la 39 de ani
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 3metode de contraceptie sigure
- 48Steriletul sau dispozitivul Mirela?
- 4Ajutor-nu mai vreau inca un copil acum
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 2Metode de contraceptie
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: