Contraceptie
Buna! Iau Diane 35 de 2 ani, tratament dat de doctor ginecolog. Am si eu o intrebare: acestea te protejeaza si importiva sarcinii? Intreb deoarece am auzit diferite pareri
3 comentarii
medicamentul respectiv a fost scos de pe piata chiar in zilele trecute pentru ca a cauzat moartea a mai multe persoane
http://www.medscape.com/viewarticle/778499
http://www.medscape.com/viewarticle/778499
1.M-a distrat intrebarea ta. Daca Diane 35 sunt ANTICONCEPTIONALE, tu ce zici, te protejeza impotriva unei sarcini sau nu?
2.Pastilele sunt administrate si in afectiuni dependente de androgeni la femei: acnee, seboree, forme usoare de hirsutism, alopecie androgenica.
3.S-au retras de pe piata din Franta, nu din Romania.
2.Pastilele sunt administrate si in afectiuni dependente de androgeni la femei: acnee, seboree, forme usoare de hirsutism, alopecie androgenica.
3.S-au retras de pe piata din Franta, nu din Romania.
In Belgia a fost un mare scandal in ultimul timp. Se pare ca nu este un anticonceptional, este un medicament folosit pentru acnee si recomandat apoi de doctori ca anticonceptional, cu toate ca nu da protectie totala. Mai ingrijorator este faptul ca a cauza moartea catorva persoane si pare ca creste mult posibilitatea unor boli ale inimii. Parerea mea mai bine sa incerci un sterilet... nu "otrava" zilnica pentru ficat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 9diane 35 - lamurire
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2contraceptive:efecte secundare
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 11yasmin sau diane?
- 4Ajutor-nu mai vreau inca un copil acum
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 2contraceptie important
- 4diane 35... luate gresit?
- 5anticonceptionale de ocazie?
- 1anticonceptionale diane35
- 0Tratament Diane-35
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
Mai multe informații despre: diane 35 contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: