Am iesit de sub protectia anticonceptionalelor?
Aseara am luat anticonceptionalul la ora 22.30 si in jurul orelor 00.00 am avut niste dureri abdominale crampe, mai exact pe la ora 3.30 am avut scaun apos. Este posibil ca pastila sa nu-si fi facut efectul si sa ies de sub protectie? Este pastila din ultima saptamana a blisterului. Va multumesc anticipat
3 comentarii
Da, este posibil ca pilula sa nu-si fi facut efectul. Dar, fiind vorba de o pilula din ultima saptamana, acest lucru nu are mare importanta, deci considerati ca nu ati iesit de sub protectie.
Multumesc frumos de raspuns, domnule doctor! Insa, ati reusit sa ma bagati in sperieti. Nu stiu cum sa reactionez ca sa nu se instaleze sarcina peste anticonceptionale. Vineri ar trebui sa iau ultima pastila si marti sa-mi apara menstruatia... Din cate am citit pe prospect, la omiterea unei pastile din ultima saptamana, ar trebui sa nu mai fac pauza de 7 zile si sa incep direct o folie noua, sau sa iau inca o pastila acum pe langa cea de azi. Nu prea stiu cum sa reactionez...
Reactionati ca si cand episodul nu ar fi avut loc. Prin urmare, incepeti noul blister in ziua obisnuita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metode de contraceptie
- 2cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2metoda contraceptiva...
- 5sugestii despre medote contraceptive suplimentare pe langa prezervativ
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 4Conceptia si apa termala
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 5Contraceptive moderne
- 11Metoda coitului intrerupt
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 3Contraceptie
- 40Contraceptia un pacat ?
- 3va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 2Metode de contraceptie
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 0informatii contraceptive Milligest
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: