Foitele chinezesti - exista vreun risc?
Buna !
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
Sunt speriata si ingrijorata de ce mi s-a intamplat azi. Am folosit pt prima oara foite chinezesti, am citit prospectul si cum nu prea am inteles la care foite se refera am bagat pe cele de hartie in loc pe cele cu lucioase cu aspect ca de plastic.Am avut 2 contacte sexuale cu ejaculare afara. Mentionez ca acum o saptamana am renuntat la anticonceptionale. Mai tarziu am realizat ca am gresit cand am fost la baie si am vazut cateva picaturi de sange pe lenjerie, apoi am scos foitele din vagin care erau intregi. M-am spalat imediat bine inauntru si am bagat o foita lucioasa. Credeti ca exista vre-un risc? Va rog sa nu ignorati, ajutati-ma cu o parere. Multumesc
1 comentarii
Da, nu ai pus foitele juste..dar nu te speria, nu ai ramas insarcinata daca spui ca ejacularea a fost externa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 11Metoda coitului intrerupt
- 1Inelul si contraceptia
- 5anticonceptionale de ocazie?
- 4Ce metode de contraceptie sunt? Va rog sa imi spuneti.
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 3va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 1Ce contraceptive sunt sigure?
- 3Am iesit de sub protectia anticonceptionalelor?
- 2Metoda contraceptiva buna?
- 2Metode de contraceptie
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
Mai multe informații despre: inelul contraceptiv contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: