Sani durerosi, tensionati si mariti
Buna ziua! Luna aceasta au aparut niste dureri de sani dupa menstruatie si nu inaintea ei, cum le aveam inainte ( sanii ma ustura, sunt foarte grei si au mai crescut putin, mentionez ca eu am sanii mici). Menstra trebuia sa o am pe 16 si mi-a venit pe 19 (am facut si un test de sarcina pe 28 si testul a iesit negativ ), iar de pe data de 15 am inceput sa am niste dureri pelvine persistente si de sani. Durerile pelvine s-au mai ameliorat, dar cele de sani persista si pana acum. Eu am 20 de ani, momentan nu pot ajunge la un ginecolog, dar va rog daca ma puteti ajuta. Multumesc! Sanatate!
2 comentarii
Buna ziua,
Testul de sarcina din urina are rezultat pozitiv la doua, trei saptamani de la contactul sexual neprotejat, iar durerile de sani si pelvine pot avea si alte cauze nu numai sarcina, de aceea este necesar sa mergeti la un consult ginecologic.
O zi placuta!
Testul de sarcina din urina are rezultat pozitiv la doua, trei saptamani de la contactul sexual neprotejat, iar durerile de sani si pelvine pot avea si alte cauze nu numai sarcina, de aceea este necesar sa mergeti la un consult ginecologic.
O zi placuta!
am o intrebare cu trei luni in urma inainte de menstruatie sinii ma dureau (ca deobicei) dar mi sau marit un pic shi acum tot sunt la fel de mariti ca shi atuncea, durerea a disparut shi apare mereu inainte cu o saptamina inainte de mentstruatie.Acuma ash dori sa shtiu este normal inainte de menstruatie sa dor sinii shi sa fiu moi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu mi se dezvolta sanii
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 2sanii durerosi de cateva saptamani
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 0Sâni durerosi
- 3Durere san?? Raspuns urgent
- 3Durere de San
Mai multe informații despre: sanii durerosi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: