Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
Folosesc diane 35 de 5 luni ca si metoda de contraceptie si am inteles ca nu se poate folosi mai mult de luni decat ca si tratament pentru acnee. Cu ce alte anticonceptionale ma sfatuiti sa le inlocuiesc ? ceva cu un continut de hormoni scazuti?
6 comentarii
Buna!
Pot sa iti spun ce mi-a recomandat mie medicul si intr-adevar n-am simtit niciun fel de efecte secundare. Eu iau Mercilon si din cate stiu are cea mai scazuta concentratie de hormoni.
Pot sa iti spun ce mi-a recomandat mie medicul si intr-adevar n-am simtit niciun fel de efecte secundare. Eu iau Mercilon si din cate stiu are cea mai scazuta concentratie de hormoni.
buna...sper sa nu deranjez...am si eu nevoie de un raspuns.iau acc cerazette, de pe 26 ianuarie...exista vreo sansa sa raman gravida???le iau in fiecare zi la aceeasi ora, in cel mai rau caz le iau cu 10 min mai tarziu...nu am uitat niciodata sa iau vreo pastila sau chestii de genul...astept raspuns, multumesc.
din cate stiu eu atata timp cat nu iei antibiotice care diminuiaza efectul lor al ac. nu trebuie sa ti faci griji.si inca ceva grefele si sunatoarea iara scade din efectul ac. :*
multumesc de raspuns...antibiotice nu am mai luat de vreo 2 ani, ceaiuri nu beau, iar grefe mananc f rar.eu am continuat tot cu aceste acc ptr ca ma simt f bn de la ele, nu am avut nici o prob...mi le-a dat medicul ptr ca alaptam in perioada respectiva...
buna!
iau marvelon de 1 an si la ultima folie am uitat sa iau ultimele 2 pastilute adica sambata si duminica, mi a venit menstruatia normal si aseara trebuia sa iau prima pastila numai ca vreau sa fac o pauza de o luna, ca nu am mai facut de vreo 2 ani, , , , din cauza celor doua pastile uitat exista vreun risc de sarcina, , , , , ca am avut contact duminica..
iau marvelon de 1 an si la ultima folie am uitat sa iau ultimele 2 pastilute adica sambata si duminica, mi a venit menstruatia normal si aseara trebuia sa iau prima pastila numai ca vreau sa fac o pauza de o luna, ca nu am mai facut de vreo 2 ani, , , , din cauza celor doua pastile uitat exista vreun risc de sarcina, , , , , ca am avut contact duminica..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 4novynette - nodul la san
- 2folosesc Diane35 la recomandarea medicului
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 10prima data anticonceptionale
- 6risc sa raman insarcinata?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 5Administrarea corecta a anticonceptionalelor.
- 1Anticonceptionale luate invers
- 0anticonceptionale melleva 35
- 17pilula contraceptiva
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor diane 35 tratament pentru acnee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: