Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
Buna.Iau de un an diane-35 pentru reglarea menstruatiei si pentru contraceptie, la recomandarea medicului. Am fost la control si doctorul a spus ca pot continua cu diane daca ma simt bine, ceea ce este adevarat. As vrea totusi sa le schimb pentru ca am auzit ca sunt foarte puternice. Pot sa fac pauza o luna si apoi sa incep cu yasmine fara sa mai merg la medic din nou?
6 comentarii
draga anca eu am luat diane 8 luni de zile fara pauza la sfatul medicului dermatolog si pe mine m-au ajutat din toate punctele de vedere, si la durerile menstruale, si la fluxul menstrual...daca vrei sa le intrerupi este alegerea ta, dar daca te simti bine nu cred ca este vreun motiv...si daca vrei sa iei altele mai bine ai merge la medic si ai intreba, k poate fi un contraceptiv usor din punct de vedere hormonal dar care poate sa nu-ti faca bine!
draga anca chiar am aflat ca nu exista contraceptive usoare sau tari!
:)doar diferite din punct de vedere al hormonilor nu al cantitatii, si al efectelor lor.:)
:)doar diferite din punct de vedere al hormonilor nu al cantitatii, si al efectelor lor.:)
Multumesc, dar tu de ce le-ai intrerupt?
le-am intrerupt pt k mai trebuie si o perioada de pauza ca la toate contraceptivele pt o detoxifiere a organismului.si medicul dermatolog mi-a prescris altele, jeanine de care se zice ca sunt super bune, dar de ex mie mi-au facut numai rau, chiar azi am fost la o consultatie pt k nu imi aparuse menstruatia in cele 7 zile de pauza.deci vezi, fiecare pers reactioneaza diferit, si ginecologul mi-a zis sa trec iar la diane 35.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 7despre Yasmin
- 15legat de menstruatie
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5Yasmine, sex neprotejat... sunt insarcinata?
- 12yasmin
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 0menstruatie vascoasa
- 5spotting abundent dupa pauza diane 35
- 4Cand trebuie facuta pauza la tratamentul cu Yasmin
- 3melleva 35 si diane 35
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 0Renunţarea la anticoncepţionale Dianne 35
- 1Menstruatie
- 4De la Milligest la Artizia
Mai multe informații despre: Menstruatia diane 35 yasmine schimbarea anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: