Anticonceptionalele... pot sa le schimb?

Buna.Iau de un an diane-35 pentru reglarea menstruatiei si pentru contraceptie, la recomandarea medicului. Am fost la control si doctorul a spus ca pot continua cu diane daca ma simt bine, ceea ce este adevarat. As vrea totusi sa le schimb pentru ca am auzit ca sunt foarte puternice. Pot sa fac pauza o luna si apoi sa incep cu yasmine fara sa mai merg la medic din nou?
6 comentarii

draga anca eu am luat diane 8 luni de zile fara pauza la sfatul medicului dermatolog si pe mine m-au ajutat din toate punctele de vedere, si la durerile menstruale, si la fluxul menstrual...daca vrei sa le intrerupi este alegerea ta, dar daca te simti bine nu cred ca este vreun motiv...si daca vrei sa iei altele mai bine ai merge la medic si ai intreba, k poate fi un contraceptiv usor din punct de vedere hormonal dar care poate sa nu-ti faca bine!

draga anca chiar am aflat ca nu exista contraceptive usoare sau tari!
:)doar diferite din punct de vedere al hormonilor nu al cantitatii, si al efectelor lor.:)
:)doar diferite din punct de vedere al hormonilor nu al cantitatii, si al efectelor lor.:)

Multumesc, dar tu de ce le-ai intrerupt?

le-am intrerupt pt k mai trebuie si o perioada de pauza ca la toate contraceptivele pt o detoxifiere a organismului.si medicul dermatolog mi-a prescris altele, jeanine de care se zice ca sunt super bune, dar de ex mie mi-au facut numai rau, chiar azi am fost la o consultatie pt k nu imi aparuse menstruatia in cele 7 zile de pauza.deci vezi, fiecare pers reactioneaza diferit, si ginecologul mi-a zis sa trec iar la diane 35.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Oprirea menstruatiei
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 3ciclu dereglat !
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 3Menstruatia intarziata
- 8sunt insarcinata?
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 4Anticonceptionalul si analiza medicala
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 4sarcina
- 2Menstruatie neregulata
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
Mai multe informații despre: Menstruatia diane 35 yasmine schimbarea anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: