Iau cipralex si am ramas insarcinata
Am inceput tratamentul cu cipralex de 10 mg la sfarsitul lui 2011, am luat timp de 6 luni dupa care mam simtit bine si lam intrerupt, depresia a revenit si de 3 luni iau din nou. Am 28 de ani si un baietel de 7 ani, care isi doreste foarte mult un bebe, sunt casatorita de 9 ani, nu ne-am protejat niciodata, am ramas insarcinata cu baietelul si inca o data dar sarcina sa oprit din evolutie.Nici nu ma asteptam sa raman, am o luna de sarcina, pot pastra copilul?sau exista riscuri daca il pastrez?
va rog sa ma ajutati cu un raspuns, va multumesc
va rog sa ma ajutati cu un raspuns, va multumesc
2 comentarii
buna ziua...am luat tratament cu cipralex multi ani.acum mi-a intarziat ciclul si s-ar putea sa fiu insarcinata...ce riscuri sunt pt copil.mentionez ca acum am imtrerupt cipralexul dat fiind ca mi-a intarziat ciclul si as putea sa fiu insarcinata..vreau sa pastrez copilul..multumesc si astept raspuns
Buna! imi poti spune te tog mihadeian daca ai reusit sa duci sarcina pana la capat si daca au fost probleme cu bebe in timpul sarcinii sau dupa? sunt la tratament cu cipralex si ne dorim un bebe, iar acum sunt in cautare de raspunsuri. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Antidepresive in timpul sarcinii
- 4cipralex in sarcina?
- 1asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 3Probleme sarcina
- 1Antidepresive in prima saptamana de sarcina
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 2tratament antidepresiv in primele 3 saptamani de sarcina
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 3Deprimata in sarcina
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 5Antidepresive - Sevraj
- 2Intrebare seroxat in sarcina
- 1Antidepresive in sarcina
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 6Antidepresive
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 13Renunțare tratament antipsihotic
Mai multe informații despre: antidepresivele in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: