Antidepresive in prima saptamana de sarcina
![madapascan](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna, in prima saptamana dupa contactul sexual am luat elicea pe urma am fost internata la spital unde mi s-a dat piracetam si alprazolam 3 zile, toate s-au intamplat in aceeasi saptamana, dupa doua saptamai am aflat ca sunt insarcinata, medicul la care am fost mi-a recomandat sa fac intrupere pentru ca ar putea avea malformatii dupa care am consult si alti medici care mi-au spus ca in prima saptamana de sarcina fatul nu este afectat de medicamentatia mamei si pot pastra sarcina. Poate fi afectat bebe de aceste medicamnte in prima saptamana ? Astept pareri. Tin sa mentionez ca nu am menstruatia regulata
1 comentarii
![stevens](/arata_img.php?img=cont_19363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu este nici o problema, in primele saptamani fatul este doar o grupare de celule, pana la dezvoltarea creierului cred ca mai este ceva timp ! Chiar daca ati lua cateva zile ad-uri la varsta fatului de cateva luni, efectul este ca nu se va naste deprimat sau anxios ! :) Serotonina este foarte buna pt creier, insa nu in cantitati exagerate ! De fapt este vorba ca SE INHIBA enzima de recaptare, adica NU SE DISTRUGE acea enzima, insa e bine sa se evite aceste medicamente in perioada de formare a creierului !
Deci nu va panicati degeaba !
Deci nu va panicati degeaba !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5insarcinata... sub tratament antidepresiv
- 4Antidepresive in timpul sarcinii
- 4cipralex in sarcina?
- 2Iau cipralex si am ramas insarcinata
- 1asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 3Probleme sarcina
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 2tratament antidepresiv in primele 3 saptamani de sarcina
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 21Sertralina in timpul sarcinii!
- 3Deprimata in sarcina
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 5Antidepresive - Sevraj
- 2Intrebare seroxat in sarcina
- 7Antidepresive in sarcina
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
Mai multe informații despre: antidepresivele in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: