Intrebare seroxat in sarcina
sunt insarcinata in 10 saptamani si ma preocupa f.mult un lucru.inainte de a ramane insarcinata, eram in tratament pt.depresie.luam seroxat de 20 de mg, o pastila pe zi.nu am stiut de riscurile acestui medicament in sarcina si am luat in continuare in primele 4-5 sapt.apoi le am intrerupt de tot.nu ma simt deloc bine, dar incerc sa rezist.ce riscuri pot fi pt.bebelus?am luat in considerare si o intrerupere de sarcina, dar am tot amanat, ascultand pareri si pareri si fiindca am 39 de ani si mi e teama ca n o sa mai pot avea copii.va rog sa mi dati un raspuns.multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care nu a existat penetrare nu sunt riscuri de a ramane insarcinata. Perioada fertila se poate afla in urma efectuarii testelor de ovulatie sau a ecografiilor de monitorizare a ovulatiei
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in cazul in care nu a existat penetrare nu sunt riscuri de a ramane insarcinata. Perioada fertila se poate afla in urma efectuarii testelor de ovulatie sau a ecografiilor de monitorizare a ovulatiei
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Buna ziua,
Întreruperea unui tratament psihiatric se face la indicația medicului psihiatru. Dacă nu va simțiți bine, discutați cu doctorul. Sunt medicamente care se pot lua si in perioada sarcinii. Dacă vă doriți un copil, nu intrerupeti sarcina. Petru a face față mai usor acestei perioade, urmați sedinte de consiliere psihologică.
Întreruperea unui tratament psihiatric se face la indicația medicului psihiatru. Dacă nu va simțiți bine, discutați cu doctorul. Sunt medicamente care se pot lua si in perioada sarcinii. Dacă vă doriți un copil, nu intrerupeti sarcina. Petru a face față mai usor acestei perioade, urmați sedinte de consiliere psihologică.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7efecte post tratament cu cipralex, in sarcina
- 3Depresie-probleme sexuale
- 3Sarcina si antidepresivele
- 32Depresie sau altceva?
- 6Mama sufera de depresie de 4 ani
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 5renuntarea la zoloft
- 1Antidepresive si antiplachetare
- 4Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex
- 5să intreb altfel, ia cineva Cymbalta?
- 13Tratament naturist pentru depresie
- 21Asociere doua antidepresive considerati normal?
- 0Ejaculare precoce - antipsihotice antidepresive
- 2Reacții adverse la medicament tele antidepresive.
- 5Anxietate
- 2Recuperare cognitiva
- 6Toc serlift Control
- 1Priapism de la sertralină
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive antidepresivele in sarcina administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: