Intrebare seroxat in sarcina

19-02-2020
Mariette
Nu este medic/terapeut
Mariette
sunt insarcinata in 10 saptamani si ma preocupa f.mult un lucru.inainte de a ramane insarcinata, eram in tratament pt.depresie.luam seroxat de 20 de mg, o pastila pe zi.nu am stiut de riscurile acestui medicament in sarcina si am luat in continuare in primele 4-5 sapt.apoi le am intrerupt de tot.nu ma simt deloc bine, dar incerc sa rezist.ce riscuri pot fi pt.bebelus?am luat in considerare si o intrerupere de sarcina, dar am tot amanat, ascultand pareri si pareri si fiindca am 39 de ani si mi e teama ca n o sa mai pot avea copii.va rog sa mi dati un raspuns.multumesc!
2 comentarii
0
21-02-2020, ora 08:27
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

in cazul in care nu a existat penetrare nu sunt riscuri de a ramane insarcinata. Perioada fertila se poate afla in urma efectuarii testelor de ovulatie sau a ecografiilor de monitorizare a ovulatiei

O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
21-02-2020, ora 14:20
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Întreruperea unui tratament psihiatric se face la indicația medicului psihiatru. Dacă nu va simțiți bine, discutați cu doctorul. Sunt medicamente care se pot lua si in perioada sarcinii. Dacă vă doriți un copil, nu intrerupeti sarcina. Petru a face față mai usor acestei perioade, urmați sedinte de consiliere psihologică.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul