Probleme sarcina
Buna ziua, in prima saptamana de la ovulatie am luat Elicea 10 mg pentru depresie in data de 15 octombrie, aveam tratament pentru 6 luni iar eu l-am.intrerupt la 3 luni pentru ca nu am.simtit ca ma ajuta, dupa care am fost internata in spital unde mi s-a dat Piracetam si alprazolam timp de 3 zile din data de 18 pana in 20 octombrie, in data de 23 octombrie am avut diaree si am luat furazolidon, dupa o saptamana am aflat ca sunt insarcinata, poate sa fie afectat bebe de aceste medicamente ? As dori sa aflu mai multe pareri, uni medici mi-au recomandat sa fac intrerupere, altii mi-au recomandat sa o pastrez pentru ca in prima saptamana nu este afectat de medicamentatia mamei, va rog mult sa ma ajutati
3 comentarii
Nu faceti avort dar incercati sa reduceti la minim minimorum medicatia in timpul sarcinii.
Imi doresc mult acest copil, de atunci nu am mai luat niciun fel de medicament
Buna ziua,
Datele despre contraindicatiile medicamentului Elicea se refera la ultimele 3 luni de sarcina. Consultati psihiatrul pentru informatii suplimentare.
O zi placuta!
Datele despre contraindicatiile medicamentului Elicea se refera la ultimele 3 luni de sarcina. Consultati psihiatrul pentru informatii suplimentare.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7efecte post tratament cu cipralex, in sarcina
- 4Antidepresive in timpul sarcinii
- 4cipralex in sarcina?
- 2Iau cipralex si am ramas insarcinata
- 3Ajutor, sant insarcinata in 3 sapt si iau antidepresive
- 0despre sarcina
- 21Sertralina in timpul sarcinii!
- 3Deprimata in sarcina
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 2Sarcina
- 5Antidepresive - Sevraj
- 1Antidepresive in sarcina
- 7Antidepresive in sarcina
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 13Renunțare tratament antipsihotic
Mai multe informații despre: antidepresivele in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: