HIV se transmite cu ajutorul tantarilor?
Buna ziu.
Datorita saerviciului pe care il am acum 2 nopti am stat in fata spitalului de boli infectioase din orasul meu. Acolo sunt internati tot felul de oameni cu tot felul de boli (tbc, hiv, sida, etc). La un moment dat m au piscat niste tantari, Tinand cont ca acolo sunt bolnavi de hiv e posibil sa fi transmis tantarul virusul hiv si la mine in corp? Se transmite hiv prin piscatura de tatar? Va rog sa mi raspundeti la intrebare.Va multumesc.
Cu stima si respect.
Datorita saerviciului pe care il am acum 2 nopti am stat in fata spitalului de boli infectioase din orasul meu. Acolo sunt internati tot felul de oameni cu tot felul de boli (tbc, hiv, sida, etc). La un moment dat m au piscat niste tantari, Tinand cont ca acolo sunt bolnavi de hiv e posibil sa fi transmis tantarul virusul hiv si la mine in corp? Se transmite hiv prin piscatura de tatar? Va rog sa mi raspundeti la intrebare.Va multumesc.
Cu stima si respect.
4 comentarii
Nu se transmite virusul Hiv prin intepatura de tantar!Cel putin eu asa stiu...
in nici un caz HIV nu se transmite prin înţepătură de ţânţari.
Am intretinut ralatii sexuale orale si normale fara prezervativ cu o fata care facea sex pe bani timp de 2-3-4 min sa zik in total acum vreo 6 luni de zile si mi-am facut teste HIV la 3 luni de la contact care au iesit negative [ HIV 1 - 0, 33 C.O. si HIV 2 - 0, 34 C.O. ] si acum la 6 luni de zile de contactul sexual si a iesit tot Negativ [ HIV 1/2 - Negativ ]. Este posibil ca organismul meu sa nu produca anticorpi impotriva infectiei HIV si sa nu fie depistati la testele HIV dupa mai bine de 6 luni de zile ???? Imi fac griji din cauza asta !!!!! Astept raspuns de la cineva care se pricepe la acesta boala. Multumesc anticipat.
Nu aveti virusul, de aceea va iese testul negativ. Nu toate prostituatele au HIV.
Aveti mai multa grija in viitor, se poate sa nu mai fiti asa de norocos.
Aveti mai multa grija in viitor, se poate sa nu mai fiti asa de norocos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 6rezultat test hiv
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 6silioane si virusul HIV
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 72test hiv
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 6hiv - mare nelamurire
- 14va rog ajutor - HIV?
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 6Hiv ajutor
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 1HIV????
- 19Am hiv? Sunt disperat!!!!
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: