Hiv 1/2

Buna ziua! In luna decembrie 2016 spre sfarsitul lunii am avut 2 contacte sexuale orale si cred ca persoana respectiva ar avea hiv, am aflat ulterior un zvon. a fost doar sex oral si sarutari.
In luna noiembrie 2017 am facut testul hiv 1 si 2 la synevo si a iesit negativ, la inceputul sfarsitul lunii aprilie 2018 l-am repetat tot la synevo si a iesit negativ!
As avea de ce sa imi fac griji? Ma tot macina gandul ? Poate sa nu apara ceva in analizele de la synevo dupa atata timp, 1 an si jumate aproape?
In luna noiembrie 2017 am facut testul hiv 1 si 2 la synevo si a iesit negativ, la inceputul sfarsitul lunii aprilie 2018 l-am repetat tot la synevo si a iesit negativ!
As avea de ce sa imi fac griji? Ma tot macina gandul ? Poate sa nu apara ceva in analizele de la synevo dupa atata timp, 1 an si jumate aproape?
4 comentarii

Daca va macina gandul, mai faceti o data testul, sa nu stati cu anxietatea.

Sentimentul de culpabilitate este o boala ;-)
Testul negativ la 6 luni de la posibilul contact infectant inseamna NEGATIV.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Testul negativ la 6 luni de la posibilul contact infectant inseamna NEGATIV.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE

Domnule doctor medicii straini experti in hiv spun ca testul de generatia 4 la 3 luni de la posibila infectare e 100% concludent

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 5test pt hiv sida si rezultatul a fost negativ cu valoarea 0.66 anul asta, anul trecut - 0, 39
- 6hiv - mare nelamurire
- 9momentul infectarii cu HIV
- 19posibil hiv oral
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 5Hepatita B, C, HIV
- 3posibil HIV? rog lamurire
- 5am hiv sau.. ?
- 1940Intrebare tratament HIV - test HIV
- 0HIV 1-2 screening
- 4Dupa 5 ani de la o posibila expunere este concludent un test HIV de a patra generatie?
- 0Truvada - Unde se poate prescrie in România? Cât costa?
- 2Cine cunoaste procedura, cum se pot lua pastile H.I.V. ( tratament, ) in tarile UE
- 4Hiv si sifilis
- 2Am nevoie de lămuriri - Sa mai repet testul HIV peste 1-2 luni?
- 1Rezultat hiv
- 1Pareri de la persoane care au urmat tratamentul pentru HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: