Am hiv? Sunt disperat!!!!

01-09-2016
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Buna dimineata Domnilor doctori.sunt disparat si imi disper si familia.as vrea sa stou dak simptomele pe care le am de 2 saptamani de la contactul sexual cu o fata de culoare neagra nascuta in Anglia pot fi semne ala infectiei cu Hiv sau sunt doar foarte onaedat si imi pot aparea foar pe baza de stres.Vreau sa precizez ca acest conctact sexual a fost neprotezat vaginal.a treia zi de la contactul sexual am avut stari de voma si mi-au aparut cateva ulceratii in gura.apoi o stare de oboseala si moleseala ca si cum as fi racit dar nu am facut temperatura.am intrat pe internet si am citit despre boli cu transmisie sexuala si sunt foarte alertat de 2 saptamani.nu mai pot trai in stresul asta.am uitat sa va zic ca penisup meu arata iritat fara vreo buba sau basicuta.astazi dupa 2 saptamani de pa contact mam trezit cu o viroza dar mi-a trecut cu parasimus si frectie.apoi pe la ora 9:30 mi-au aparut cred nu sunt sigur un ganglion limfatic subclavicular pe partea dreapta unde am avut si viroza.va rog sa imi raspundetii sunt foarte disperat si nu ma mai pot odihnii de 2 saptamani.ma trezesc numai cu gandul k sunt infectat.stau intru-un stres insuportabil si nu stiu ce sa mai fac.sotia si cu mama ma sustin spunand k sunt doar foarte stresat.astept raspunsuti.va multumesc foarte mult...
19 comentarii
0
01-09-2016, ora 07:11
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Sa imi raspunda cineva va rog frumos k nu mai pot de disperare.si mai am o intrebare mam dus la analize aici in Anglia la 3 zile dupa contact si mi-au prevelat sange.pot vedea dak sunt infectat sau nu?mi-au zis k dak nu ma suna in 2 saptamani nu am
Nimic dar sa ma mai duca dupa 2 saptamani.luni se fac 2 saptamani nu mai stiu ce sa cred.cred k o sa o iau razna.
0
01-09-2016, ora 07:52
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Va rog din tot sufletul sa imi raspundeti nu mai pot sa pun capul jos sa dorm!!!!
0
01-09-2016, ora 14:48
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Nimeni?:(
0
01-09-2016, ora 17:48
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Va rog din tot sufletul meu raspundeti careva!!!!
1
03-09-2016, ora 00:06
mir2211
Nu este medic/terapeut
mir2211
Du te si fa ti analize.daca te sustine nevasta esti cel mai norocos barbat!
1
03-09-2016, ora 11:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In Romania analizele se fac la 3 si la 6 luni. Nu cred ca cei din Anglia sunt mai avansati. Doar sa va ia banii. Anticorpii nu se formeaza asa de repede.
Aveti rabdare si rugati familia sa va sustina.
0
05-09-2016, ora 05:57
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Multimesc frumos pentru raspunsuri.am fost la doctor si mi-au facut analize sa vada dak am vrei infectie in sange sau in urina.nu a aparut nimic.am crezut k am candida bucala dar ei zic ca nu este asta.nu stiu ce sa mai fac.in dimineata asta ma duc inapoi la cei cu bts.probabil imi vor recolta din nou sange.in Anglia dak lucrezi toate analizele sunt gratis.sper sa fie bn.mam mai linistit pentru k ma rog la Dumnezeu in fiecare noapte.dar nu mi-a trecut nici un simptom.sunt la fel de aproape 2 saptamani jumate.Doctori au zis k simptomele pot fi pe sistem nervos.toata lumea imi Zicr sa ma linistesc dar nu prea pot.sa nu ma mai gandesc cum sa fac asta?.si trei luni nu cred k o sa rezist in stresul asta.o sa ma duca la nebuni.am fost ce-l mai tampit barbat care puteti sa il cunoasteti.
0
06-09-2016, ora 00:50
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Am fost astazi la cei cu boli sexuale mi-au iesit toate analizele bune prima data.dar ei mi-au zis sa il repet la 3 luni.sau la 4 saptamani nu stiu ce sa zic pentru k ei nu spun prea multe.doar iti iau teste si atat.astazi ma simt mai bn decat in zilele trecute nu ma mai simt asa obosit.dar sunt in continuare stresat de ganglioni aparuti subaternali si latero cervicali.
0
06-09-2016, ora 00:51
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Voi ce credeti?orice parere ajuta.multumesc
0
06-09-2016, ora 05:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aici nu merge pe credinte si pareri. Va trebuie o certitudine.
Test la 3 luni si 6 luni.
Intre timp calmante pentru anxietate daca sunteti anxios.
0
11-09-2016, ora 04:15
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Si ce calmante as putea sa iau?Medicul de familie mi-a zis k erea mai ingrijorat dak nu aveam simptomele astea.Dar eu tot nu sunt linistit.imi scade tensiunea foarte mult in ultimul timp.ma chemat la analize de sange generale miercuri.poate sunt doar anemic.dar nu ma impac cu ilceratiile din gura.nimeni nu imi spune nimic.toti doctori zic l nu vad nimic.dar eu le simnt.dimineata am o sputa galbena cand expectorez.
0
11-09-2016, ora 17:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Calmante pt anxietate de la orice plafar.
0
16-09-2016, ora 22:11
Alex199
Nu este medic/terapeut
Alex199
Am aflat ce am si sunt foarte bucuros dupa 1 luna de stres.am cistita.acum fac tratament cu antibiotice.multumesc lui Dumnezeu.Doamne ajuta.O sa fiu atent de acum imainte.
0
17-09-2016, ora 05:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai bine nu iei fetele la rand, iti gasesti o fata cuminte, intemeiati o familie si nu mai trebuie sa fi asa de prudent.

Virusul HPV care provoaca veruci si cel cancerigen, herpesul genital se iau cu tot cu prezervativ.
0
18-09-2016, ora 08:53
Bănățeanul 1233
Nu este medic/terapeut
Bănățeanul 1233
Buna ziua

Acuma 3 zile am întreținut relație sexuale orale cu o traseista, dor oral dar neprotejat si la 2 zile ma luat cu usturime in gat febra nu am facut maxim am avut 36.5.
0
19-09-2016, ora 07:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce va expuneti ?
0
03-10-2017, ora 00:32
macloid
Nu este medic/terapeut
macloid
Ptr Banateanu.100% Nu ai HIV
0
01-10-2018, ora 19:02
b0393
Nu este medic/terapeut
b0393
Salutare!
Analizele la 3 si 6 luni!
Este bine de stiut ca analizele sa se faca periodic, la 6 luni...
Eu tocmai azi am fost pt cele 6 luni de la posibila infectare si sper sa fiu ok. Inca astept rezultatul.
Sanatate multa tuturor! Stiu prin ce treceti fiecare si este normal sa stati ingrijorati. Mai bine HIV decat Hepatita B sau C... zic asta ca medicamentos poti duce o viata normala, fara a raspandi virusul.
Eu slava domnului nu am avut ghinionul de Hbs sau Hcv...
Oricum sunt de parere ca se poate vindeca complet si HIV... dar inca nu sunt facute publice.
Din ce am cautat si eu am vazut un tratament cu venin de albine si antidot de cobra. Pana nu vezi cu ochii tai nu crezi. Mai bine sa nu fim in situatia asta... Bafta multa!
0
11-03-2019, ora 00:18
A1717
Nu este medic/terapeut
A1717
b0393 tu ai virusul HIV?
Unde ai citit de aceste posibile tratamente?
De ce crezi ca nu se fac publice tratamente definitive pt HIV?
M-Am gândit și eu la asta.Probabil e ceva de ordin financiar, sa scoată bani companiile farmaceutice pt ARV-uri pe "viata"?
Sau poate nu s-a descoperit încă un tratament definitiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.