Simptome HIV ????
Buna seara. Pe 19 decembrie am intretinut prima data relatie sexuala cu noul meu iubit. Aceasta a fost neprotejata. Cam pe 3 ianuarie am inceput sa am frisoane si febra, si secretii nazale. Ma simteam foarte rau si tot ce mancam vomitam. Aceasta stare m-a tinut 2 saptamani. Dupa toate astea, am aflat ca prietenul meu nu folosise niciodata prezervativul cu restul fetele cu care a avut relatii. Pot fi acestea semne ca am contactat virusul ? El nu a avut niciun simptom..nici gripa nu a mai avut de ani buni. problema e ca am ramas si insarcinata acum si imi e frica sa-mi fac analizele. imi e frica de rezultat.. Va rog sa-mi raspundeti
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa faceti o testare pentru toate infectiile cu transmitere sexuala deoarece in cazul unui contact sexual neprotejat in conditiile in care partenerul a fost expus la mai multe partenere exista posibilitatea sa contactati oricare din infectiile cu transmitere sexuala, analizele sunt: Chlamydia, Gonoreea, Mycoplasma, Gardnerella, Hepatita A, B si C, HIV, Herpesul genital, Sifilis (VDRL), Tricomonas, HPV
Va recomandam pe viitor sa va protejati amandoi pana cand aveti certitudinea ca atat dvs cat si partenerul dvs nu este purtatorul unei infectii cu transmitere sexuala
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa faceti o testare pentru toate infectiile cu transmitere sexuala deoarece in cazul unui contact sexual neprotejat in conditiile in care partenerul a fost expus la mai multe partenere exista posibilitatea sa contactati oricare din infectiile cu transmitere sexuala, analizele sunt: Chlamydia, Gonoreea, Mycoplasma, Gardnerella, Hepatita A, B si C, HIV, Herpesul genital, Sifilis (VDRL), Tricomonas, HPV
Va recomandam pe viitor sa va protejati amandoi pana cand aveti certitudinea ca atat dvs cat si partenerul dvs nu este purtatorul unei infectii cu transmitere sexuala
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 6rezultat test hiv
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 6silioane si virusul HIV
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 3test hiv
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 8posibil infectie hiv
- 4Analize hiv, hepatita
- 1HIV????
- 1Hiv?
- 4Am sau nu hiv
- 5Putea lua HIV?
- 1Diabet / Hiv / Analize
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: