Hepatita, HIV
Buna ziua! Acum 3 saptamani am fost la un salon si mi-am facut manichiura. In timpul procedurii, m-am ales si cu o taietura insotita de o mica sangerare provocata de capatul unei pile din plastic. Problema este ca la mai putin de o saptamana de la incident am inceput sa am o senzatie de frig in maini si picioare, temperatura corpului fiind de 36, 1. Aceste simptome au durat mai putin de 2 zile. Acum la 3 saptamani de la incident, am avut iarasi aceeasi senzatie de frig la maini si picioare, temperatura mentinandu-se in jurul valorii de 36, 1.Nu este vorba de faptul ca am stat la frig, temperatura camerei in care ma aflam fiind in jur de 22 grade Celsius.La fel ca si data trecuta, simtomele au durat in jur de 2 zile. Mentinez ca nu am prezentat niciun alt simptom indicat pe internet in cazul unui BTS cum ar fi greata, diaree, ganglioni umflati, dureri abdominale, herpes. De asemenea, am considerat ca nu este necesar sa efectuez un test de analize inca pentru ca am vazut ca perioada de incubatie la hepatita este de cel putin o luna, iar la hiv de cel putin 12 saptamani. Va rog sa imi spuneti daca senzatia de frig la maini, picioare si febra scazuta poate anunta prezenta unei hepatite sau a hiv. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
pai daca ai vazut, atunci de ce mai intrebi...? mai era unu' care zicea ca e constipat si are flatulatii si se intreba daca e de la hiv:)))
Buna, testul de anticorpi nu are nici o legatura cu perioada de incubatie iar simptomele mentionate nu au nici o legatura cu cele doua infectii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2daca am avut in copilarie hepatita, copilul meu va avea si el?
- 12valoriile HIV
- 5unde se poate face test hiv gratis pt studenti?
- 2Virusul HIV
- 5test pt hiv sida si rezultatul a fost negativ cu valoarea 0.66 anul asta, anul trecut - 0, 39
- 6HIV dupa epilare
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 3Interpretare analize. Cumva suspect de hepatita?
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 5Hepatita B, C, HIV
- 3posibil HIV? rog lamurire
- 13tratament hiv este gratuit?
- 3Ficat mărit sau hepatita
- 2Am hepatita? Va rog, lamuriti-ma!
- 0hepatita retroactiva sau reactiva toxica
- 1Hiv sau paranoia
- 0Truvada - Unde se poate prescrie in România? Cât costa?
- 0Profilaxie hiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: