Depistare HIV

Buna ziua,
Daca s-au facut analizele anual de sange care constau in: hematologie, biochimie, imunologie, analiza de urina, VSH, ASLO, Fribinogemie etc. pot arata modificari in cazul in care o persoana ar fi infestata CU HIV ?
Multumesc
Daca s-au facut analizele anual de sange care constau in: hematologie, biochimie, imunologie, analiza de urina, VSH, ASLO, Fribinogemie etc. pot arata modificari in cazul in care o persoana ar fi infestata CU HIV ?
Multumesc
2 comentarii

Pot fi modificate dar, uneori, NU sunt modificate, cel putin in fazele initiale. Este bine sa se faca direct analiza specifica pt HIV, adina Ac anti HIV 1, 2.

Va multumesc pentru raspuns.
sa inteleg ca daca persoana respectiva ar putea avea acest virus, ar trebui, teoretic sa ii fie crescute valorile VSH, ASLO si Fibrinogemie...ma gandesc, nu? Daca era sa fie infestata in urma cu 2-3 ani...
Si presupun ca si cele din hemoleucograma ar trebui sa aiba ceva modificari...
Va multumesc
sa inteleg ca daca persoana respectiva ar putea avea acest virus, ar trebui, teoretic sa ii fie crescute valorile VSH, ASLO si Fibrinogemie...ma gandesc, nu? Daca era sa fie infestata in urma cu 2-3 ani...
Si presupun ca si cele din hemoleucograma ar trebui sa aiba ceva modificari...
Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3detectare hiv
- 6HIV! fereastra imunologica
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 5unde se poate face test hiv gratis pt studenti?
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 2Virusul HIV
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 6Dupa 3 ani de la o presupusa infectie cu HIV analizele nu-mi mai ieseau normal, asa-i?
- 6HIV dupa epilare
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 1Transmitere HIV
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 4Analize hiv, hepatita
- 0Posibila infectie HIV?
- 3HIV/Sida
- 1Hiv?
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 2Sunt speriata HIV???
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: