Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat
Buna seara, pe data de 2 mai la mare cu prieteni si sub aburi alcoolului am beneficiat de serviciile unei p. sex oral fara prezervativ si normal cu prezervativ, am tot citit pe internet ca se poate transmite hiv si alte boli prin sex oral mI exact prin saliva.
La o saptamana am fac un bts in care au iesit toate negative. In cea ce priveste hiv nu am avut nici un sintom pana acum o saptamana in care au inceput transpiratii nocturne, durwri musculare ai acum pe seara au inceput durerile la gat, dar ganglioni nu sunt inflamati, nu am avut febra. Am stat in aerul conditionat de la masina si cred ca de acolo este, dar din cauza frici.
M- am testat de hiv la 4 sap a iesit negativ acum la 8 sap a iesit tot negativ. O sa astept sa il repet si la 12 saptamani. Exista inca posibilitatea sa am asa ceva, sunt destul de panicat poate ca unele simtome le am si din auto sugestie, si pe font psihic. M- am programat si la un medic peste 1 saptamana dar nelinistea asta ma doboara. Scz pentru greselile de ortografie.
La o saptamana am fac un bts in care au iesit toate negative. In cea ce priveste hiv nu am avut nici un sintom pana acum o saptamana in care au inceput transpiratii nocturne, durwri musculare ai acum pe seara au inceput durerile la gat, dar ganglioni nu sunt inflamati, nu am avut febra. Am stat in aerul conditionat de la masina si cred ca de acolo este, dar din cauza frici.
M- am testat de hiv la 4 sap a iesit negativ acum la 8 sap a iesit tot negativ. O sa astept sa il repet si la 12 saptamani. Exista inca posibilitatea sa am asa ceva, sunt destul de panicat poate ca unele simtome le am si din auto sugestie, si pe font psihic. M- am programat si la un medic peste 1 saptamana dar nelinistea asta ma doboara. Scz pentru greselile de ortografie.
6 comentarii
Buna. Ultima testare care sa iti confirme 100 % ca nu e hiv se face la 6 luni.
Am facut testul hiv 1 2 anticorpi si antigen p24 si antigenul p 24 iti arata inca din primele saptamani daca esti infectat sau nu.
Nu sunt mandru de ce am facut si oarecum nu am gandit cu capul care trebuie.Din ce am citit rata de transmitere prin saliva este foarte mica.
Multumesc
Nu sunt mandru de ce am facut si oarecum nu am gandit cu capul care trebuie.Din ce am citit rata de transmitere prin saliva este foarte mica.
Multumesc
E foarte mica, e adevarat, dar ultimul test se face la 6 luni.
Ar mai trebui sa faci testul pentru sifilis si hepatite.
Ar mai trebui sa faci testul pentru sifilis si hepatite.
Bine. Repeti hepatitele si hiv-ul la 6 luni si ai scapat!
Sanatate maxima si fii mai prudent!
Sanatate maxima si fii mai prudent!
La noi majoritatea medicilor dau concludent testul hiv la 3 luni de zile...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6rezultat test hiv
- 10cai de transmitere HIV
- 5test pt hiv sida si rezultatul a fost negativ cu valoarea 0.66 anul asta, anul trecut - 0, 39
- 4HIV se transmite cu ajutorul tantarilor?
- 11Intrebare despre HIV
- 14va rog ajutor - HIV?
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 44hiv sau paranoia?
- 1HIV sau NU !?
- 1Hiv sau paranoia
- 11HIV rezultat test
- 4Hiv 1/2
- 1Hiv?
- 3Imi e frica de HIV
- 1Test HIV
- 1Analiza virusul Hiv
- 3Analize cd4 si copii
Mai multe informații despre: HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: