Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat

21-06-2023
ionut110493
Nu este medic/terapeut
ionut110493
Buna seara, pe data de 2 mai la mare cu prieteni si sub aburi alcoolului am beneficiat de serviciile unei p. sex oral fara prezervativ si normal cu prezervativ, am tot citit pe internet ca se poate transmite hiv si alte boli prin sex oral mI exact prin saliva.
La o saptamana am fac un bts in care au iesit toate negative. In cea ce priveste hiv nu am avut nici un sintom pana acum o saptamana in care au inceput transpiratii nocturne, durwri musculare ai acum pe seara au inceput durerile la gat, dar ganglioni nu sunt inflamati, nu am avut febra. Am stat in aerul conditionat de la masina si cred ca de acolo este, dar din cauza frici.

M- am testat de hiv la 4 sap a iesit negativ acum la 8 sap a iesit tot negativ. O sa astept sa il repet si la 12 saptamani. Exista inca posibilitatea sa am asa ceva, sunt destul de panicat poate ca unele simtome le am si din auto sugestie, si pe font psihic. M- am programat si la un medic peste 1 saptamana dar nelinistea asta ma doboara. Scz pentru greselile de ortografie.
6 comentarii
1
21-06-2023, ora 23:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Ultima testare care sa iti confirme 100 % ca nu e hiv se face la 6 luni.
0
22-06-2023, ora 00:13
ionut110493
Nu este medic/terapeut
ionut110493
Am facut testul hiv 1 2 anticorpi si antigen p24 si antigenul p 24 iti arata inca din primele saptamani daca esti infectat sau nu.
Nu sunt mandru de ce am facut si oarecum nu am gandit cu capul care trebuie.Din ce am citit rata de transmitere prin saliva este foarte mica.
Multumesc
0
22-06-2023, ora 01:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E foarte mica, e adevarat, dar ultimul test se face la 6 luni.
Ar mai trebui sa faci testul pentru sifilis si hepatite.
0
22-06-2023, ora 01:52
ionut110493
Nu este medic/terapeut
ionut110493
Le am facut si sunt negative si ele
0
22-06-2023, ora 02:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Bine. Repeti hepatitele si hiv-ul la 6 luni si ai scapat!
Sanatate maxima si fii mai prudent!
0
16-08-2023, ora 14:07
euu27
Nu este medic/terapeut
euu27
La noi majoritatea medicilor dau concludent testul hiv la 3 luni de zile...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • HIV: cum se transmite și când se poate face testul?
  • Un nou tratament împotriva HIV a fost aprobat de FDA
  • Fumatul le scurtează viața purtătorilor de HIV mai mult decât virusul în sine
  • Virusul HIV ar putea fi ținut sub control cu ajutorul unui test rapid
  • N6 - un anticorp care neutralizează 98% dintre tulpinile HIV
  • Cele mai mari 10 probleme care pun în pericol sănătatea adolescenților (Organizația Mondială a Sănătății)
  • Inel vaginal pentru prevenirea infecției cu HIV - sigur pentru adolescente
  •