daca ai HIV... mai poti scapa?

De hiv se mai poate scapa ? ma intereseaza nu k as avea Doamne fereste !! vreau un raspusn va rog!!!
3 comentarii

Nu. Poate printr-o minune divina, da. :) Dupa o perioada de ani, chiar zeci de ani de incubatie, declanseaza sida. Dar complet nu poate i niciodata suprimat din organism.

Dupa infectarea cu HIV in organism are loc o rectie a sistemului imunitar in care se produc anticorpi impotriva virusului.
Acest proces incepe la 2-3 saptamani dupa ce virusul a patruns in organism si dureaza in general pana la 12 saptamani. Abia dupa aceasta perioada, este recomandabil sa se solicite efectuarea unui test. Daca la testul HIV se decopera prezenta anticorpilor, rezultatul este „pozitiv“. In cazuri destul de rare formarea de anticorpi poate dura pana la 6 luni. De aceea cei care au fost expusi unui risc mare sau doresc sa aiba siguranta deplina a faptului ca testul este intr-adevar negativ, pot solicita repetarea acestuia dupa 6 luni.
Acest proces incepe la 2-3 saptamani dupa ce virusul a patruns in organism si dureaza in general pana la 12 saptamani. Abia dupa aceasta perioada, este recomandabil sa se solicite efectuarea unui test. Daca la testul HIV se decopera prezenta anticorpilor, rezultatul este „pozitiv“. In cazuri destul de rare formarea de anticorpi poate dura pana la 6 luni. De aceea cei care au fost expusi unui risc mare sau doresc sa aiba siguranta deplina a faptului ca testul este intr-adevar negativ, pot solicita repetarea acestuia dupa 6 luni.

Si... mai incet, omule, nu fi asa stresat! Cu calm...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6rezultat test hiv
- 9momentul infectarii cu HIV
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 4infectie hiv?
- 5interpretare rezultat test hiv
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 2Depistare HIV
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 4hiv1 2
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 0Testare HIV
- 12HIV
- 44hiv sau paranoia?
- 2Testare hiv
- 5Putea lua HIV?
- 2E posibil sa am hiv
- 5HIV Cum ia nastere? Nu cum se transmite, ca stiu.
- 1Revenire la normalitate
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: