Hiposmie și Anosmie

13-09-2020
EcaterinaV
Nu este medic/terapeut
EcaterinaV
Buna ziua. La momentul de fata sunt la a 2-a sarcina (13 săptămâni). Deja de o luna am probleme cu mirosul care dispare și apare. Foarte rar este la 100%. Starea mea se agravează. Tot mai putine sunt momentele când am miros. Am avut aceeași problema la prima sarcina. Doar ca a apărut mai tirziu (pe la 17 sapt.). După ce am născut s-a ameliorat stare și după o perioada m-am recuperat practic complet. A ramas o singura problema. Nu aveam miros in poziție orizontala. Și când ma scol am nevoie de ceva timp ca el sa revină măcar cât de cât. Nasul nu este înfundat. Doar ca strănut mai des. Folosesc spray cu apa de mare de 2 ori pe zi. Starea aceasta îmi provoacă anxietate. Nu mai pot așa.
Ce poate fi? De ce când ma culc mirosul dispare complet? Ce investigații și tratament pot face in timpul sarcinii?
2 comentarii
0
13-09-2020, ora 11:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Citiți... Alimente. ALERGENE..
Le excludeți Toate din alimentație pentru 3 saptamani
0
20-09-2020, ora 20:46
Dana9020
Nu este medic/terapeut
Dana9020
De aproximativ 1 luna ma confrunt cu hiposmie.am facut teste covid pcr negatiwv.am consultat 2 orl.la prima consultație cu fibroscopie nu a fost gasita o cauza evidenta.am primit indicații pt nasonex pe care nu am reușit sa îl urmez intrucat imi sangerau narile.am facut un rmn cerebral care este normal.la al doilea consult( alt medic) mi s-a spus ca am deviatie de sept si cornete mărite.tratament aerius si sol DNF 14 zile.fara nici o îmbunătățire.mentionez ca o nara e mai tot timpul infundata si nu mai simt volatil decat mirosurile tari si de aproape difuz le simt pe toate.ce as putea face sa imi recuperez mirosul?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: