Lipsa miros de câteva luni deși nu am avut covid
Bună ziua. De câțiva ani încoace am fost diagnosticata cu rinita alergica, acestea ameliorând-se cu vârsta (acum am 20 de ani). Vara trecuta am avut o raceala comuna, de atunci nu mai am miros. Simt mirosul destul de rar si deobicei simt mirosurile urate. Nu am avut covid și nici nu am (am fost testata). Medicul orl mi a dat tratament cu nazonex de 3 ori pe zi, apa de mare de 3 ori pe zi și tamalis o data pe zi, spunând ca dacă simt puțin și rar după tratament o sa îmi revin iar dacă mai patesc sa iau din nou tratamentul. Nu s-a întâmplat, mirosul nu a revenit ca înainte. Ce pot sa fac? Mai exista speranța că îmi voi recăpăta mirosul? Gustul îl simt normal și aromele la fel as spune. Ca mențiune când am fost mica, la 3 ani am fost operata de polipi.
2 comentarii
1. Ai citit pe Forum ce am povestit despre rinita alergica?? Ai exclus din alimentație Alimentele Alergene???
2. Făcut o radiografie SAF??
3.ai sau nu infecții dentare?? Făcut radiografie dentara sa vezi dacă nu sunt infecții ascunse sus sub sinus??
4. Câte kg. Și ce înălțime ai??? Ce probleme digestive ai??
2. Făcut o radiografie SAF??
3.ai sau nu infecții dentare?? Făcut radiografie dentara sa vezi dacă nu sunt infecții ascunse sus sub sinus??
4. Câte kg. Și ce înălțime ai??? Ce probleme digestive ai??
Am citit tot ce s-a scris și spus pe forum despre acest subiect.
Radiografie nu am făcut, medicul mi-a spus sa ma întorc sa o fac doar dacă am dureri (nu am)
Infecții dentare am avut, nu mai am, am rezolvat tot și după procedurile stomatologice am făcut si radiografii pt a vedea daca am scapat.
Am 1.65 și 52 kg iar probleme cu digestia nu am și nici nu am avut
Radiografie nu am făcut, medicul mi-a spus sa ma întorc sa o fac doar dacă am dureri (nu am)
Infecții dentare am avut, nu mai am, am rezolvat tot și după procedurile stomatologice am făcut si radiografii pt a vedea daca am scapat.
Am 1.65 și 52 kg iar probleme cu digestia nu am și nici nu am avut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nu am simtul mirosului..
- 3Nu mai am miros
- 41In luna martie am avut o viroza dupa care am ramas fara miros
- 1lipsa de miros sau gust
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 3fara miros de vreo 7 ani
- 5Pierderea mirosului
- 5pierderea partiala a simtului gustativ si olfactiv
- 4Nu am miros şi gust.
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 2Pierderea gustului si a mirosului
- 1Pierderea mirosului
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 3Am rămas fără miros. Ce s-a întâmplat?
- 0Nu am miros
- 4Fara miros si gust
- 2Hiposmie și Anosmie
- 4Probleme cu mirosul !
- 3Turbinoreductie radiofrecventa
- 1Simtul mirosului
Mai multe informații despre: anosmia pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: