de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin

de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin.Am fost la orl acum o luna si mi s-a spus dupa un consult ca as avea hiposmie de transmisie si m-a trimis sa fac exudat nazal si faringian, aslo...dar nu le-am facut inca..Problema mea este, probleme de miros, ameteli(parca as fii beat), nu pot respira nici pe gura nici pe nas bine, nu simt nici aerul rece... plus ca ma si panichez uneori.Ce imi recomandati pana o sa merg sa-mi fac analizele? Multumesc din suflet
3 comentarii

Pentru Domnul Valeriu, imi cer scuze(probleme cu tastatura)

nu prea vad cum o sa te ajute aceste analiye.
dupa parerea mea aici trebuie facute cateva investigatii serioase
1 o endoscopie nayala.. sa se clarifice daca e problema de transmisie.. se intervien chirurgical in nas
2 se face eamen fund de ochi.. acolo se vad schimbarilede circulatie cerebrala..si dupa un consult la neurologie
dupa parerea mea aici trebuie facute cateva investigatii serioase
1 o endoscopie nayala.. sa se clarifice daca e problema de transmisie.. se intervien chirurgical in nas
2 se face eamen fund de ochi.. acolo se vad schimbarilede circulatie cerebrala..si dupa un consult la neurologie

Multumesc frumos pentru raspuns.Mi-a spus la orl ca daca nu-mi gaseste nimic prin analizele de mai sus, o sa ma trimita sa fac niste analize mai amanuntite.Probabil analizele pe care le-ati mentionat.Am fost si la un neurolog si mi-am facut un rmn la cap dar inainte de asta mi-a spus ca am o deviatie de sept, dupa o consultatie.Acum aproximativ 7 ani am luat bataie si am avut nasul umflat o perioada, dar respiram normal, nu aveam probleme.Se poate dupa atatia ani sa apara problema dupa bataia aia?Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mia disparut mirosul partial si am vajiituri in urechi
- 4Nu am simtul mirosului..
- 6piedere gust si miros.. ce as putea face?
- 41In luna martie am avut o viroza dupa care am ramas fara miros
- 5revin cu rinita dobandita in sarcina
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 4Nu am miros şi gust.
- 0Nu mai am miros
- 2Pierderea gustului si a mirosului
- 35Fara miros
- 4Fara miros si gust
- 4Probleme cu mirosul !
- 1Buna. Va rog sa îmi spună cineva daca sinuzita poate cauza lipsa mirosului.
- 4Lipsa miros
- 0Un sfat va rog, sunt foarte speriat
- 2Lipsa miros de câteva luni deși nu am avut covid
- 1Simtul mirosului
Mai multe informații despre: pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: