de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin
de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin.Am fost la orl acum o luna si mi s-a spus dupa un consult ca as avea hiposmie de transmisie si m-a trimis sa fac exudat nazal si faringian, aslo...dar nu le-am facut inca..Problema mea este, probleme de miros, ameteli(parca as fii beat), nu pot respira nici pe gura nici pe nas bine, nu simt nici aerul rece... plus ca ma si panichez uneori.Ce imi recomandati pana o sa merg sa-mi fac analizele? Multumesc din suflet
3 comentarii
Pentru Domnul Valeriu, imi cer scuze(probleme cu tastatura)
nu prea vad cum o sa te ajute aceste analiye.
dupa parerea mea aici trebuie facute cateva investigatii serioase
1 o endoscopie nayala.. sa se clarifice daca e problema de transmisie.. se intervien chirurgical in nas
2 se face eamen fund de ochi.. acolo se vad schimbarilede circulatie cerebrala..si dupa un consult la neurologie
dupa parerea mea aici trebuie facute cateva investigatii serioase
1 o endoscopie nayala.. sa se clarifice daca e problema de transmisie.. se intervien chirurgical in nas
2 se face eamen fund de ochi.. acolo se vad schimbarilede circulatie cerebrala..si dupa un consult la neurologie
Multumesc frumos pentru raspuns.Mi-a spus la orl ca daca nu-mi gaseste nimic prin analizele de mai sus, o sa ma trimita sa fac niste analize mai amanuntite.Probabil analizele pe care le-ati mentionat.Am fost si la un neurolog si mi-am facut un rmn la cap dar inainte de asta mi-a spus ca am o deviatie de sept, dupa o consultatie.Acum aproximativ 7 ani am luat bataie si am avut nasul umflat o perioada, dar respiram normal, nu aveam probleme.Se poate dupa atatia ani sa apara problema dupa bataia aia?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mia disparut mirosul partial si am vajiituri in urechi
- 6De ce a disparut mirosul si ce pot face ca sa o ajut?
- 6piedere gust si miros.. ce as putea face?
- 3Nu mai am miros
- 41In luna martie am avut o viroza dupa care am ramas fara miros
- 5pierderea simtului olfactiv
- 7sotia nu are miros
- 5Pierderea mirosului
- 6Pierderea mirosuliui si a gustului, ce ar trebui sa fac mai departe
- 3pierdere miros
- 2nas infundat aproape complet, lipsa miros, mucus in gat..
- 7Am ramas fara miros si gust
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 0Nu mai am miros
- 4Probleme cu mirosul !
- 4Lipsa miros
- 0Lipsa miros la 4 luni jumatate de la covid
- 2Lipsa miros de câteva luni deși nu am avut covid
- 1Simtul mirosului
Mai multe informații despre: pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: