polipoza cronica
Ce este de facut daca dupa 3 operatii pentru polipoza s-au pierdut mirosul si gustul? Ce este de facut pentru a impiedica cresterea rapida a polipilor dupa operatie? In conditiile in care exista alergie la aspirina si ibuprofen?Multumesc
2 comentarii
Gustul nu este pierdut ci doar mirosul. Cred ca cel mai bine este sa mergeti la controalele postoperatorii periodice ORL. Ca si tratament, inca nu s-a descoperit pastila minune. Raman doar spray-ul (Nasonex, Avamys, etc), antialergicul, apa de mare, uneori Cortizon (Medrol) si operatie cand se impune. Stiu un pacient care se opera de 2 ori pe an, deci termenul de createre rapida a polipilor este discutabil. In plus, pentru a creste intervalul de timp dintre operatii, este obligatorie interventia chirurgicala endoscopica (desi nu cred ca se mai practica cea clasica).
obligatoriu se exclud din alimentatie Toate alimentele cu potential alergen... gasiti pe google
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pierdut simtul gustului dupa vizita la dentist!
- 6piedere gust si miros.. ce as putea face?
- 3Nu mai am miros
- 6Pierderea mirosuliui si a gustului, ce ar trebui sa fac mai departe
- 1Curiozitate din partea unui necunoscator
- 4Lipsa mirosului si gustului o problema neurologica?
- 4polipoza nazala
- 7Am ramas fara miros si gust
- 2tulburari de gust-absenta totala a gustului
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 0Nu mai am miros
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 8Pierdere miros după răceală
- 4Fara miros si gust
- 4Probleme cu mirosul !
- 4Lipsa miros
- 9Lipsa miros, gust.
- 2Polipi nazali
Mai multe informații despre: Pierderea gustului pierderea mirosului polipoza nazala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: