Pierdere miros
Buna seara! Am o problema care ma frustrează deja... Am fost infectat cu covid in urma cu 4 luni și de atunci nu mai am miros deloc.Merg la orl de o luna si medicul imi tot schimba tratamente, însă fără efect... Îmi poate da cineva un sfat? A mai pățit cineva să rămână fără miros atâta timp?
21 comentarii
Ti-ai recapatat mirosul ? Sunt in aceeasi situatie, dupa o. Raceala puternica nu mai am simtul mirosului de 5 zile, sunt disperata deja... iei ceva antibiotice ? Vad ca postarea este de ieri si poate imi raspunzi...
Nu, încă nu l-am recăpătat, însă la mine e de 4 luni așa... A fost covid si la tine, nu răceală, de la aia se pierde in general, dar poti sta liniștită la majoritatea oamenilor le revine în maxim 2 saptamani, cunosc mai mulți care au fost infectați și toți si-au revenit.
Daca nu ati incercat deja, puteti incerca Nasonex spray 2puffuri/zi in fiecare nara.
Buna
Si eu sunt tot în situația asta
De aproape doua luni fără miros...
Aștept un tratament minune
Si eu sunt tot în situația asta
De aproape doua luni fără miros...
Aștept un tratament minune
Nu, am schimbat medicul, acum am primit un tratament pe o luna... Mi-a zis ca a mai avut un caz asemănător, o doamna ce nu avea miros de câteva luni si i-a dat tot asa tratamentul ăsta pe o luna si dupa o luna au început sa ii reapară din mirosuri. Sper să dea rezultate si la mine
#Stefan92 în ce consta tratamentul tău?? Vreau sa încerc și eu
Încep sa devin panicata cu toată situația asta
Eu momentan iau B complex forte și Nasonex.. Dar nimic
Am luat și medrol 7 zile (dar acela e periculos dacă mănânci Sărat)
Am fost di la neurolog
Mi-a zis k pe partea de neuro St ok.. Sa astept
Încep sa devin panicata cu toată situația asta
Eu momentan iau B complex forte și Nasonex.. Dar nimic
Am luat și medrol 7 zile (dar acela e periculos dacă mănânci Sărat)
Am fost di la neurolog
Mi-a zis k pe partea de neuro St ok.. Sa astept
Am aceiași problema și vreau sa știu și eu ce tratament i s-a dat.
Tratamentul consta in medrol (timp de 10 zile) alanerv, tamalis, milgama si spray dymista, acestea ultimele fiind pentru o luna. Mentionez că au trecut doua săptămâni de când sunt sub acest tratament si nu am simțit schimbări. Medicul zicea ca abia după o lună dacă o sa înceapă sa apara, încă sper :))
Doamne ajuta sa fie bine
Da un semn când ai timp, când simți vreo schimbare..
Când am fost la neurolog mi-a spus ca trebuie doar sa aștept, ca nu pot face nimic:(
Aaa... Și mi.a zis ca are o colecta, tot medic, care de 6 luni nu avea miros(tot în urma infecției cu covid :((
Sper sa trecem cu bine peste încercarea asta:(
Da un semn când ai timp, când simți vreo schimbare..
Când am fost la neurolog mi-a spus ca trebuie doar sa aștept, ca nu pot face nimic:(
Aaa... Și mi.a zis ca are o colecta, tot medic, care de 6 luni nu avea miros(tot în urma infecției cu covid :((
Sper sa trecem cu bine peste încercarea asta:(
Buna seara! Si eu sunt in aceasta situatie! De 2 luni fara gust si fara miros! Am luat milgamma si alanerv cate 10 zile, dar degeaba!
Deja ma streseaza foarte tare aceasta situatie!
Mirosul parca sa zic ca si-a mai revenit, dar este foarte, foarte slab, însă gust nu am deloc!
Sper sa isi revina in curând!
Deja ma streseaza foarte tare aceasta situatie!
Mirosul parca sa zic ca si-a mai revenit, dar este foarte, foarte slab, însă gust nu am deloc!
Sper sa isi revina in curând!
Rabdare ca revine încet încet, tot asa si eu am scris mai sus ca eram fara miros aproape doua luni, aproape ca credeam ca e ceva pe baza neurologica, dar mi-a revenit...asa ca fara stres
Multumesc Stefan pt raspuns, numai acuma am vazut raspunsul tau..
Multumesc mult pentru raspuns Ileana Covaci! Am rabdare!
Speranta moare ultima!
Speranta moare ultima!
Și eu nu am de 4 luni miros și gustul este diminuat îngrozitor în urma virusului. Am un miros unic la orice as mirosi care ma scoate din sarite. ma stresează enorm! Am fost la medic și mi-a dat tratament pe care sa îl încerc dar nimic. De o luna îl iau și îmi spune sa îl continui ca poate necesita timp. La o luna și jumătate de la boala, îmi revenise mirosul aproape 70% la anumite produse și brusc mi-a dispărut. Deci sufăr și nu mai știu dacă vreodată o sa îmi revin. Dacă cineva găsește vreo soluție, as vrea sa încerc. Multa sănătate tuturor!
Buna ! Eu nu am miros de la sfarsitul lunii Octombrie !Am gust dar nu am miros ! Am facut testul Covid atunci ! Eu am iesit negativ iar sotia pozitiv dar cred ca totusi am avut ! Singurele simptome au fost ca, am ramas fara gust o zi doau iar mirosul.nu vrea !Am fost la Medlife Titan acum aproape o luna si dupa ce m-a consultat mi-a dat doar un spary nazal...2 pufuri pe fiecare nara dar...nimic !Spray-ul se numeste Flonase !
Pe unde am mai intrebat mi-au spus ca nu exista tratament...ca trebuie sa astept dar...ma cam enerveaza starea ! A reusit cineva dupa asa o peroada lunga sa-i revina mirosul ?
Pe unde am mai intrebat mi-au spus ca nu exista tratament...ca trebuie sa astept dar...ma cam enerveaza starea ! A reusit cineva dupa asa o peroada lunga sa-i revina mirosul ?
Sunt încă fara gust si miros, au trecut deja 3 luni.
Sincer ma deranjează maxim, dar. asta este.
Mănânc doar ca trebuie, dar nimic nu are gust.
Mirosul nici el nu ma ajuta, am mirosit foarte putin mirul si tamâia.
Este trist, dar, merg inainte!
Sincer ma deranjează maxim, dar. asta este.
Mănânc doar ca trebuie, dar nimic nu are gust.
Mirosul nici el nu ma ajuta, am mirosit foarte putin mirul si tamâia.
Este trist, dar, merg inainte!
Salutare! Vești bune :)) mie încet imi revine mirosul, în ultima luna au apărut câteva mirosuri pe care le simt din nou, nu la fel ca înainte, dar le simt, deci sunt pe drumul cel bun. Mie abia dupa 6 luni au început sa îmi revină, deci nu vă panicați. Sănătate și toate cele bune la toată lumea!
Salutare tuturor,
Am fost și eu răcit in noiembrie și de atunci nu prea mai am miros și gust. Până în prezent mi-a revenit în proporție de 40%.
Din cate am citit pe forum durează cam 6 luni până revin total simțurile.
E cineva căruia nici după 6 luni nu i-au revenit mirosul și gustul?
Eu nu am luat nici un fel de tratament.
Am fost și eu răcit in noiembrie și de atunci nu prea mai am miros și gust. Până în prezent mi-a revenit în proporție de 40%.
Din cate am citit pe forum durează cam 6 luni până revin total simțurile.
E cineva căruia nici după 6 luni nu i-au revenit mirosul și gustul?
Eu nu am luat nici un fel de tratament.
Salut,
Revin cu un update:
Simt acelasi miros pentru orice in special mirosurile puternice precum fumul. Gustul e mult diminuat sau deloc.
Mai trece cineva prin asta? E foarte ciudat nu am mai patit niciodata asa ceva sa simt acelasi miros pentru orice.
Revin cu un update:
Simt acelasi miros pentru orice in special mirosurile puternice precum fumul. Gustul e mult diminuat sau deloc.
Mai trece cineva prin asta? E foarte ciudat nu am mai patit niciodata asa ceva sa simt acelasi miros pentru orice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu mai am miros
- 41In luna martie am avut o viroza dupa care am ramas fara miros
- 4pierdere partiala miros
- 5pierderea simtului olfactiv
- 1lipsa de miros sau gust
- 5Pierderea mirosului
- 4Lipsa mirosului si gustului o problema neurologica?
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 4Nu am miros şi gust.
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 0Nu mai am miros
- 2polipoza cronica
- 2Lipsa miros, stranut, mucus, respiratie ingreunata.
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 35Fara miros
- 8Pierdere miros după răceală
- 0Nu am miros
- 1Buna. Va rog sa îmi spună cineva daca sinuzita poate cauza lipsa mirosului.
- 2Lipsa miros de câteva luni deși nu am avut covid
Mai multe informații despre: pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: