Nu am miros şi gust.
Bună seara.
Am şi eu o problemă ciudată aş spune. Nu prea am miros şi gust, dar în special miros. Mi-a dispărut mirosul după o răceala puternică. A trebuit să pun bixtonim că aveam nasul înfudat după o viroză respiratorie puternică, dar acum nu îl mai am înfundat, şi am constatat că nu mai am miros decat 40%. Cum a-ş putea să-l fac să revină, la fel şi gustul?
De ce se întamplă asta?
Menţionez că am fost la doctor la ORL de 3 ori, i-am explicat şi dânsa mi-a spus că e normal, apoi mi-a prescris Rhinoil şi Complex de vitamine B. Mirosul îl voi mai recăpăta?
A-ş dori să mă ajutaţi şi pe mine ca este neplăcut deloc să am mirosul mai mult de jumătate dispărut.
Am şi eu o problemă ciudată aş spune. Nu prea am miros şi gust, dar în special miros. Mi-a dispărut mirosul după o răceala puternică. A trebuit să pun bixtonim că aveam nasul înfudat după o viroză respiratorie puternică, dar acum nu îl mai am înfundat, şi am constatat că nu mai am miros decat 40%. Cum a-ş putea să-l fac să revină, la fel şi gustul?
De ce se întamplă asta?
Menţionez că am fost la doctor la ORL de 3 ori, i-am explicat şi dânsa mi-a spus că e normal, apoi mi-a prescris Rhinoil şi Complex de vitamine B. Mirosul îl voi mai recăpăta?
A-ş dori să mă ajutaţi şi pe mine ca este neplăcut deloc să am mirosul mai mult de jumătate dispărut.
4 comentarii
este obligatoriu consult la Neurologie
Gripa.. are si efecte neurotoxice
si daca nu este tratata corect acesta complicatie.. ramai fara miros si gust tot restul vietii
pana luni.. foloseste Magneziu+ Calciu + zinc 2 pe zi
stugeron pentru circulatia cerebrala 3 pe zi
Gripa.. are si efecte neurotoxice
si daca nu este tratata corect acesta complicatie.. ramai fara miros si gust tot restul vietii
pana luni.. foloseste Magneziu+ Calciu + zinc 2 pe zi
stugeron pentru circulatia cerebrala 3 pe zi
Mulţumesc pentru răspuns.
Mi s-a dat augmentin 1 la 12 ore şi complex de vitamine B + Rhinoil.
Mi s-a dat augmentin 1 la 12 ore şi complex de vitamine B + Rhinoil.
Exista posibilitatea de a-mi recăpăta mirosul şi gustul în totalitate? Sau trebuie să recurg la o op eraţie ceva sau se poate şi fără?
pe un nerv.. afectat ( mort de la toxicitatea virusului) NU se fac operatii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu mai am miros
- 5revin cu rinita dobandita in sarcina
- 7sotia nu are miros
- 2Lipsa simtului gustativ
- 4Lipsa mirosului si gustului o problema neurologica?
- 3de aproape 5 luni nu prea simt mirosul, decat foarte putin
- 5pierderea partiala a simtului gustativ si olfactiv
- 2nas infundat aproape complet, lipsa miros, mucus in gat..
- 7Am ramas fara miros si gust
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 2polipoza cronica
- 2Pierderea gustului si a mirosului
- 2Lipsa miros, stranut, mucus, respiratie ingreunata.
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 21Pierdere miros
- 1Simtul mirosului
Mai multe informații despre: Pierderea gustului pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: