hipertrofie cornete nazal
copila mea de 5 ani a fost operata acum 1an si 2 luni de polipi si amigdale. de o luna de zile este cu nascul infundat fara a fi racita, respira f.f. greu noaptea, e agitata, cearcane... am fost la consult si medicul orl/ist a constatat ca are o hipertrofie de cornete nazal si au recidivat polipii. Solutia: o noua interventie chirurgicala... pana cand ma decid pt. operatie (la cum respira ar trebui s/o fac cat mai repede) tratamentul prescris este: 5 picaturi cu lantigen b in fiecare nara dimineata, 5 ml. aerius la culcare si in fiecare seara aerosoli... Intrebarea mea este: ce sanse sunt de a rezolva cauza fara interventie chirurgicala? va multumesc
3 comentarii
faceti comanda la o farmacie care prepara medicamente.COLARGOL 1% cate 3-4 pic al 8 ore 10 zile.obligatoriu in pozitie culcat pe spate... astept un rezultat si mai vorbim!
Băiatul meu de 11 ani a fost diagnosticat cu rinita cronică hipertrofica. A fost operat acum 2 luni, cu laserul la spitalul Grigore Alexandrescu. Nu s-a produs nici o schimbare în bine a sintomelor.Nu poate trage suficient aer pe nas, urechile sunt infundate, lipsa de concentrare, memorare, amețeală, durere la baza nasului, moleseala în tot corpul.(sintomele se agravează când face sport) Am folosit diferite spreiuri antiinflamatorii fără nici un rezultat. La unul din controalele ORL după operație i s-a pus în nari tampoane nazale cu rinofug, iar el nici după acestea nu simte ca trece aerul prin nas. Medicul a precizat ca nu este nevoie de o alta operatie. Tratamentul pe care îl urmează este:dimineața un comp. sinosun, seara un comp. aerius, apa de mare și tobradex picături. Vă rog frumos un sfat, nu știu cum să-l mai ajut pentru ca viata de zi cu zi îi este afectată, crede ca nu se va mai vindeca.(avem un RMN făcut, în urma căruia i sa pus și diagnosticul, iar după intervenția chirurgicala radiografie sinusuri și plămâni, ambele bune)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 6hipertrofie cornete nazale
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 2Sa-I fac operatie de mucotonie?
- 1Operație cornete nazale
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 1Turbinectomie laser
- 3Radiofrecventa cornete nazale
- 2Turbino reductie laser diode vs Turbino reductie radiofrecventa
- 3Operatie hipertrofie de cornete nazale
- 1Operatia radiofrecventa pentru Dl. Flueraru Valeriu
- 2Hipertrofie cornete inferioare
- 16Cauterizare cornete nazale
- 2Radiofrecventa cornete cu anestezie generala?
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale cornetele nazale