Pentru domnul doctor Valeriu

Buna seara. Domnule doctor confruntindu-ma cu senzatia de ureche infundata am ajuns la operatie de hipertrofie a cornetelor nazale cu RF. A trecut o saptamana ieri am scos acele " atele " pentru ca nu le mai suportam ( nu eu, doctorul ) dar eu in continuare trebuie sa ma tin de nas sa fac presiune ca sa am senzatia de aerisire a urechii. Am facut timpanograma si audiograma si sunt in regula. Ce sa mai fac sa scap de aceasta senzatie urita.
Mentionez ca am 1.83m si cca 125kg. Nu consum alcool, fumez 1 pachet jumatate de tigari pe zi. Analizele la sange sunt in regula. Tensiunea e in regula 12.8
Mentionez ca am 1.83m si cca 125kg. Nu consum alcool, fumez 1 pachet jumatate de tigari pe zi. Analizele la sange sunt in regula. Tensiunea e in regula 12.8
2 comentarii

1. Vindecarea în nas.. Se instalează în 3 saptamani. Atunci ai voie sa faci acea presiune. Acum riști sa împingi mucusul, secrețiile în ureche și te mai trezești și cu o otita.
2. Trompa lui Eustache se afla în rinofaringe. Care face parte din tractul digestiv... Anatomic. Cu acelas nerv și acelas sistem limfatic.
3 în concluzie.. Trebuie sa schimbi Gândirea. Stilul alimentar. Sa nu mai faci reflux gastro esofagian în somn.. Tocmai atunci se liniștește gatul. Rinofaringe le și nasul
Altfel teai operat degeaba. Cornetele se refac în 2.. 3 ani. Dacă continui sa mănânci pe noapte fructe, dukciuri, acidulate, oțet, lamai, usturoi...
2. Trompa lui Eustache se afla în rinofaringe. Care face parte din tractul digestiv... Anatomic. Cu acelas nerv și acelas sistem limfatic.
3 în concluzie.. Trebuie sa schimbi Gândirea. Stilul alimentar. Sa nu mai faci reflux gastro esofagian în somn.. Tocmai atunci se liniștește gatul. Rinofaringe le și nasul
Altfel teai operat degeaba. Cornetele se refac în 2.. 3 ani. Dacă continui sa mănânci pe noapte fructe, dukciuri, acidulate, oțet, lamai, usturoi...

Multumesc frumos pentru amabilitate domnule doctor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 0Senzatie de ureche infundata
- 4Ureche infundata, durere si sangerari
- 12pt d-nul Flueraru
- 7urechi infundate ! Poate fi tensiune?
- 2Ureche infundata
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 2Ureche Infundata.
- 0Ureche infunda
- 2simt urechea infundata
- 0Senzatie de ureche infundata (amandoua)
- 1Laringita granulara
- 3ameteala si senzatia de ureche plina
- 6Ureche infundata
- 13Ureche infundata si vajait in ureche
- 5Urechi infundate, nas uscat, tempanoscleroza s.a.m.d.
Mai multe informații despre: urechea infundata hipertrofia cornetelor nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: