Cornete nazale marite
Domnule dr. Flueraru, am si eu o intrebare daca fac operatia de reducere a cornetelor, am inteles ca face o cicatrice in interiorul lor cornetului si este posibil sa se mareasca dinou daca nu vindec cauza, o sa se refaca exact aceeasi marime ca inainte de operatie sau mai putin ? Va multumesc.
6 comentarii
1. Cauza rinitelor în 90 la suta sunt pe tractul digestiv și Alimentația incorecta. Sau Alimente Alergene. Sau alimente care produc Reflux în somn. Dacă tratezi corect cauza nu e cazul sa te operezi
2. Complicațiile postoperatorii depind de răspunsul pacientului, organismului.
De tehnica folosita
De mana și experienta medicului
3. Recidiva depinde..direct proptional de. cât greșește pacientul cu alimentatia
2. Complicațiile postoperatorii depind de răspunsul pacientului, organismului.
De tehnica folosita
De mana și experienta medicului
3. Recidiva depinde..direct proptional de. cât greșește pacientul cu alimentatia
Va multumesc ptr raspuns, Am probleme cu acidul gastric si in timpul zilei nu numai noaptea, senzatie de gat si limba iritat, pot sa va spun ca in 4-5 ani am avut reflux, am reusit de 3-4 ori sa il stopez si nu am mai avut probleme cu nasul, dar acum mi-a revenit rinita si este foarte severa, Apnee in somn, lipsa oxigen la creier, problema este ca acea apnee nu ma lasa sa ma odihnesc si nu mai pot tine refluxul sub control fara odihna. Am trecut prin multe si stiu exact care este problema, ceea ce nu stiu este cam cat dupa operatie se refac cornetele la aceeasi dimensiune si cat timp am la dispozitie sa scap de reflux, am inteles ca Apneea in somn intretine refluxul si invers, ca nu lasa organismul sa se recupereze.
Vârsta. Înălțime. Sexul. Câte kg ai??
Refluxul este întreținut doar de Alimentația incorecta
Doar tratamentul de la gastro. Nu ajuta.
Dacă nu excluzi Alimentele care întrețin Inflamatia (google)
Doar tratamentul de la gastro. Nu ajuta.
Dacă nu excluzi Alimentele care întrețin Inflamatia (google)
Da, aveti mare dreptate am testat pe pielea mea... dupa ce m-am facut bine am revenit la vechiurile obiceuri ( proaste ).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 182sinuzita si hipertrofie de cornete nazale
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 12pt d-nul Flueraru
- 14Cum se face radiofrecventa?
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 1Rinita vasomotorie, hipertrofia cornetelor nazale
- 2Mucotomie baiatel 5 ani si 7 luni
- 4Hipertrofie amigdaliana unilaterala cronica
- 2HIPERTROFIE CORNETE
- 2Sa-I fac operatie de mucotonie?
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 5Hipertrofie de cornet operata
- 1Operatie hipertrofiere cornete nazale inferioare
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 3Se merita sa fac operatia de subtiere a cornetelor?
- 2Hipertrofie cornete inferioare
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
- 2Hipertrofia mucoasei cornetelor nazale bilateral, in special a celor inferioare
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale