Radiofrecventa cornete nazale
Buna ziua,
Dependent de bixtonim timp de aprox. 10 ani.
Consecinta a fost rinita cronica hipertrofica - cornete marite.
Am facut operatie de micsorare a cornetelor nazale prin radiofrecventa pe 21.03.2017.
Mi-a fost fost recomandat sa iau aerius, paracetamol sinus si picaturi vibrocil - ceea ce am si facut.
Desi este intr-adevar abia a doua zi dupa operatie e firesc sa fie inflamate cornetele in asa masura incat sa nu pot respira deloc pe nas ? (se amelioreaza pentru scurt timp doar cand pun picaturi).
Mi s-a spus ca pot pune picaturi de nas in continuare dar nu inteleg de ce dat fiind ca nu fac decat sa perpetuez dependenta, este indicat sa continui in perioada asta cu vibrocil/bixtonim etc. ?
Totodata, ar ajuta sa administrez vitamina A fiola ?
Dependent de bixtonim timp de aprox. 10 ani.
Consecinta a fost rinita cronica hipertrofica - cornete marite.
Am facut operatie de micsorare a cornetelor nazale prin radiofrecventa pe 21.03.2017.
Mi-a fost fost recomandat sa iau aerius, paracetamol sinus si picaturi vibrocil - ceea ce am si facut.
Desi este intr-adevar abia a doua zi dupa operatie e firesc sa fie inflamate cornetele in asa masura incat sa nu pot respira deloc pe nas ? (se amelioreaza pentru scurt timp doar cand pun picaturi).
Mi s-a spus ca pot pune picaturi de nas in continuare dar nu inteleg de ce dat fiind ca nu fac decat sa perpetuez dependenta, este indicat sa continui in perioada asta cu vibrocil/bixtonim etc. ?
Totodata, ar ajuta sa administrez vitamina A fiola ?
3 comentarii
da, primele 3-5 zile dupa interventie se pot folosi picaturi care desfunda nasul
dupa se spala nasul cu sprey cu apa de mare
dupa se pune vit A ulieoasa sau Rinopanteina sprey
dupa se spala nasul cu sprey cu apa de mare
dupa se pune vit A ulieoasa sau Rinopanteina sprey
Va multumesc pentru raspuns.
Raman cu speranta ca dupa cele 3-5 zile mentionate sa pot respira fara ajutorul picaturilor de nas.
Am sa urmez sfaturile dvs. dupa cele 3-5 zile privitor la spalaturi si vit. A.
Raman cu speranta ca dupa cele 3-5 zile mentionate sa pot respira fara ajutorul picaturilor de nas.
Am sa urmez sfaturile dvs. dupa cele 3-5 zile privitor la spalaturi si vit. A.
MisterA, va rog spuneti-mi cum v-ati simtit in acest timp dupa tratamentul cu radiofrecventa. Si eu respir greu pe nas, am infundata cand o nara cand cealalta si am si o tahicardie care cred a e intretinuta de nasul infundat.
Multumesc!
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hipertrofie cornete nazal
- 8din cand in cand mi se infunda cate o nara, cand stanga, cand dreapta..
- 7Mucoasa nazala uscata
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 17Fosele nazale, infundate, ' a la long ' !
- 1Turbino reductie de cornete
- 1Operație cornete nazale
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 2Turbino reductie laser diode vs Turbino reductie radiofrecventa
- 2Rinita cronica hipertrofică
- 5Sinuzita, presiune continua in cap urechi, un ochi inflamat
- 2Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru
- 5Nu respir bine pe nas
- 8Operatie radiofrecventa Cornete nazale
- 5Turbinoplastie cu radiofrecventa - Cornete Hipertrofice
- 16Cauterizare cornete nazale
- 5Este cineva care a facut cauterizarea cornetelor nazale cu radiofrecventa si se simte ok?
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: cornetele nazale rinita cronica hipertrofica