cornete nazale marite... si operatie cu laserul
Buna ziua!! In urma unui consult orl mi s-a spus k am cornetele marite si k trebuie sa ma operez cu laserul...dar nu am primit prea multe detalii despre interventia in sine..Daca a facut cineva asa ceva va rog puteti sa-mi dati detalii despre cum o sa fie, daca doare (o sa am anestezie locala am inteles) si in primul rand daca e bine sa ma operez sau nu avand in vedere faptul k nu mi s-a dat un tratament inainte (poate imi trecea cu tratament si nu mai era nevoie de aceasta interventie...nu stiu) multumesc anticipat!!
3 comentarii
Daca mai aveti nevoie de sfaturi in aceasta problema va rog sa scrieti.Mesajul e mai vechi si nu stiu daca mai e de actualitate.
da, mai este de actualitate...inca nu am facut nimic in acesta problema..nu stiu ce decizie sa iau..oricum acum nu mai am probleme mari cu respiratia, dar nu se stie cand o sa reapara..astept un raspuns..multumesc!
Eu m-am operat acum cativa ani de acelasi lucru la Dr Sarafoleanu. Tot cornete marite, tot cu laserul. La inceput era bine, nu imi mai puneam picaturi insa dupa cca 2 ani problema a reaparut. Acum nu stiu ce sa fac. Vreau sa ma operez din nou ca nu se mai poate insa nu mai vreau la Dr Sarafoleanu si nici nu mai vreau cu laserul, tinand cont ca problema oricum revine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Micsorare cornete nazale
- 3hipertrofie cornete nazal
- 4nara infundata
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 6de ceva timp ma chinuie o rinita cronica hipertrofica
- 7am probleme cu nasul
- 1Cavitate nazala
- 8din cand in cand mi se infunda cate o nara, cand stanga, cand dreapta..
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 11rana in interiorul nasului
- 7Rinita vasomotorie de 12 luni
- 3operatie sept si micsorare corneta
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 1Turbino reductie de cornete
- 0Cornete nazale marite
- 5Turbinoplastie cu radiofrecventa - Cornete Hipertrofice
- 5Operatie cornete nazale
- 2De ce mi se lipește cornetul stâng după fiecare operație
Mai multe informații despre: cornetele nazale