Cornete inflamate operate
Buna seara..soțul meu s.a operat acum 1 an jumătate de cornete inflamate și deviație de sept..acum a revenit sforăitul..sforăie mai ales când e f obosit sau când bea ceva...
As dori niste sfaturi..s.au inflamat cornetele înapoi? Ce ar putea lua că medicamente?
As dori niste sfaturi..s.au inflamat cornetele înapoi? Ce ar putea lua că medicamente?
3 comentarii
Hristos a Înviat! Soțul dumneavoastră are obezitate abdominală? Există mai multe cauze pentru sforăit, inclusiv țesutul adipos din regiunea cervicală care comprimă căile respiratorii, o limbă (macroglosie) sau amigdale mai voluminoase (hipertrofiate). Poate face o polisomnografie la pneumologie pentru a exclude apneea de somn. O seară liniștită!
Adevarat c-a inviat! Soțul meu nu are probleme de greutate, nici limba sau amogdale voluminoase...a facut polisomnografie si nu are nici apnee de somn..Multumesc
Atunci probabil patologia domnului este în sfera ORL, ar trebui să facă un consult la această specialitate. O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cornete nazale marite... si operatie cu laserul
- 23cornete nazale marite la copil
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 7epixtasis
- 4ORL - rana in nas
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 8Utilizare Viamina A - picaturi in nas
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 17Fosele nazale, infundate, ' a la long ' !
- 11rana in nas
- 4Cornete nazale marite la copil
- 0Cornete nazale marite
- 2Turbino reductie laser diode vs Turbino reductie radiofrecventa
- 1Operatia radiofrecventa pentru Dl. Flueraru Valeriu
- 5Turbinoplastie cu radiofrecventa - Cornete Hipertrofice
- 5Operatie cornete nazale
- 5Este cineva care a facut cauterizarea cornetelor nazale cu radiofrecventa si se simte ok?
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept
Mai multe informații despre: cornetele nazale