Cornete inflamate operate
Buna seara..soțul meu s.a operat acum 1 an jumătate de cornete inflamate și deviație de sept..acum a revenit sforăitul..sforăie mai ales când e f obosit sau când bea ceva...
As dori niste sfaturi..s.au inflamat cornetele înapoi? Ce ar putea lua că medicamente?
As dori niste sfaturi..s.au inflamat cornetele înapoi? Ce ar putea lua că medicamente?
3 comentarii
Hristos a Înviat! Soțul dumneavoastră are obezitate abdominală? Există mai multe cauze pentru sforăit, inclusiv țesutul adipos din regiunea cervicală care comprimă căile respiratorii, o limbă (macroglosie) sau amigdale mai voluminoase (hipertrofiate). Poate face o polisomnografie la pneumologie pentru a exclude apneea de somn. O seară liniștită!
Adevarat c-a inviat! Soțul meu nu are probleme de greutate, nici limba sau amogdale voluminoase...a facut polisomnografie si nu are nici apnee de somn..Multumesc
Atunci probabil patologia domnului este în sfera ORL, ar trebui să facă un consult la această specialitate. O seară binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care este rolul cornetelor?
- 23cornete nazale marite la copil
- 0cornete nazale marite la copii
- 6de ceva timp ma chinuie o rinita cronica hipertrofica
- 8din cand in cand mi se infunda cate o nara, cand stanga, cand dreapta..
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 8Utilizare Viamina A - picaturi in nas
- 10Ingrosare mucoasa nazala
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 3operatie sept si micsorare corneta
- 1Cornete nazale 'cat casa'
- 1Operație cornete nazale
- 1Turbinectomie laser
- 3Radiofrecventa cornete nazale
- 5Operatie cornete nazale
- 7Operație radiofrecventa cornete
- 2Radiofrecventa cornete cu anestezie generala?
- 1Mucoasa nazala inflamata
Mai multe informații despre: cornetele nazale