Hipertrofie cornete inferioare
Buna ziua,
In urma fibroscopiei nazo-faringo-laringiana au fost observate urmatoarele: deviatie sept nazal, hipertrofie cornete inferioare si disfunctie tubara bilaterala.
Un medic mi-a spus ca se pot opera decat cornetele cu radiofrecventa, iar un al doilea mi-a spus ca trebuie sa rezolv si deviatia de sept pentru ca numai asa se poate ajunge la baza cornetelor cu radiofrecventa. Simptome deranjante: de cativa ani in fiecare sezon rece am o tuse care cedeaza numai cu antibiotic.
Va rog un sfat referitor la tipul de operatie- daca este cazul, multumesc frumos.
In urma fibroscopiei nazo-faringo-laringiana au fost observate urmatoarele: deviatie sept nazal, hipertrofie cornete inferioare si disfunctie tubara bilaterala.
Un medic mi-a spus ca se pot opera decat cornetele cu radiofrecventa, iar un al doilea mi-a spus ca trebuie sa rezolv si deviatia de sept pentru ca numai asa se poate ajunge la baza cornetelor cu radiofrecventa. Simptome deranjante: de cativa ani in fiecare sezon rece am o tuse care cedeaza numai cu antibiotic.
Va rog un sfat referitor la tipul de operatie- daca este cazul, multumesc frumos.
2 comentarii
Nu. Nu se poate sa dea cineva un sfat despre Operație fără sa vadă și nasul
Pot sa Va spun.. Ca setul e strâmb acolo din copilărie.. Se ajunge la respirație mai greoaie pe nas când se instalează o inflamație, se îngroașă mucoasele și se micșorează spatiul
Unicul motiv care duce la inflamație faringe nas și trompa lui Eustache. Este un reflux gastro esofagian în somn
ATI citit pe Forum ce alimente nu mai aveți voie sa consumați seara??
ATI făcut Consult Gastrologie?
Pot sa Va spun.. Ca setul e strâmb acolo din copilărie.. Se ajunge la respirație mai greoaie pe nas când se instalează o inflamație, se îngroașă mucoasele și se micșorează spatiul
Unicul motiv care duce la inflamație faringe nas și trompa lui Eustache. Este un reflux gastro esofagian în somn
ATI citit pe Forum ce alimente nu mai aveți voie sa consumați seara??
ATI făcut Consult Gastrologie?
Va multumesc pentru raspunsul foarte prompt, voi urma indicatiile dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hipertrofie cornete nazal
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 12pt d-nul Flueraru
- 6hipertrofie cornete nazale
- 14Cum se face radiofrecventa?
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 15Hipertrofia de cornete nazale..
- 2Mucotomie baiatel 5 ani si 7 luni
- 2HIPERTROFIE CORNETE
- 1Hipertrofia cornetelor nazale
- 5Hipertrofie de cornet operata
- 1Operatie hipertrofiere cornete nazale inferioare
- 3Se merita sa fac operatia de subtiere a cornetelor?
- 3Operatie hipertrofie de cornete nazale
- 4Rinita hipertrofica
- 4Cornete nazale metoda operatie
- 6Cornete nazale marite
- 1Hipertrofie cornete inferioare si Concha Bulosa
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale