Cum folosesc Colargolul
Buna ziua,
sunt dependenta de foarte multi ani de picaturile de nas (Bixtonim, Olynth)... am facut de curand o consultatie si mi s-a spus ca am:
rinita cronica hipertrofica si ca ar fi bine sa ma operez clasic... pe motiv ca operatiile cu laser, radiofrecventa, nu ajuta decat 1-2 ani si problema iar reapare (momentan nu vreau sa aud de nicio operatie).
La indicatia dlui dr Flueraru de pe acest forum, am inceput sa-mi pun picaturi colargol. Desi de 1 saptamana fac acest tratament, nu am simtit nicio imbunatatire. As vrea sa va intreb cum e corect sa folosesc:
mai intai pun Olynth si apoi Colargol sau invers? (eu am pus mai intai colargol si la 30 min Olynth, caci nasul se infunda foarte tare si imi pocnesc urechile).
Va multumesc mult.
sunt dependenta de foarte multi ani de picaturile de nas (Bixtonim, Olynth)... am facut de curand o consultatie si mi s-a spus ca am:
rinita cronica hipertrofica si ca ar fi bine sa ma operez clasic... pe motiv ca operatiile cu laser, radiofrecventa, nu ajuta decat 1-2 ani si problema iar reapare (momentan nu vreau sa aud de nicio operatie).
La indicatia dlui dr Flueraru de pe acest forum, am inceput sa-mi pun picaturi colargol. Desi de 1 saptamana fac acest tratament, nu am simtit nicio imbunatatire. As vrea sa va intreb cum e corect sa folosesc:
mai intai pun Olynth si apoi Colargol sau invers? (eu am pus mai intai colargol si la 30 min Olynth, caci nasul se infunda foarte tare si imi pocnesc urechile).
Va multumesc mult.
5 comentarii
1 nasul se curata cu Quixx soft
2 dupa in pozitie culcat pe spate, se pun 1-2 pic de colargol 3% in fiecare parte si se asteapta sa ajunga in gat
efectul este bun când colargolul merge pe toata lungimea cornetukui nazal
3 daca este o forma de rinita hipertrofica veche
n.o sa ajute doar o cura de colargol.. trebuie facut 10 zile 3 luni
daca nu este efect.. trebuie micsorate cornetele
Cu radiofrecventa este cel mai putin traumatisant si cu efect de durata.. cine afirma alceva.. posibil nu stie sa lucreze cu aparatul
4 NU se poate trai toata viata cu picaturi vasoconstrictoare..deoarece se absorb in organism fac constrictii vasculare cerebrale cu mari urmari grave asupra circulatiei cerebrale, dureri de cap, scadere auz, vedere, memorie...
2 dupa in pozitie culcat pe spate, se pun 1-2 pic de colargol 3% in fiecare parte si se asteapta sa ajunga in gat
efectul este bun când colargolul merge pe toata lungimea cornetukui nazal
3 daca este o forma de rinita hipertrofica veche
n.o sa ajute doar o cura de colargol.. trebuie facut 10 zile 3 luni
daca nu este efect.. trebuie micsorate cornetele
Cu radiofrecventa este cel mai putin traumatisant si cu efect de durata.. cine afirma alceva.. posibil nu stie sa lucreze cu aparatul
4 NU se poate trai toata viata cu picaturi vasoconstrictoare..deoarece se absorb in organism fac constrictii vasculare cerebrale cu mari urmari grave asupra circulatiei cerebrale, dureri de cap, scadere auz, vedere, memorie...
Va multumesc mult.
Am cumparat astazi Quixx soft si de asemenea am comandat la farmacie colargol de 3%.
Pana cand se mai desfunda nasul si folosesc si Olynth, imi puteti spune cum e mai correct sa fac? Pun: quixx soft, apoi colargol si pe urma olynth sau mai intai olynth si pe urma colargol?
Va multumesc mult.
Am cumparat astazi Quixx soft si de asemenea am comandat la farmacie colargol de 3%.
Pana cand se mai desfunda nasul si folosesc si Olynth, imi puteti spune cum e mai correct sa fac? Pun: quixx soft, apoi colargol si pe urma olynth sau mai intai olynth si pe urma colargol?
Va multumesc mult.
initial se pune Olynth doar cateva zile.. pana isi face efect tratamentul
Va multumesc.
Astazi e a noua zi cu colargol 1%, dar momentan n-am simtit nicio imbunatatire.
Am sa fac pauza 10 zile, iar apoi o sa reincep 10 zile cu 3%.
Astazi e a noua zi cu colargol 1%, dar momentan n-am simtit nicio imbunatatire.
Am sa fac pauza 10 zile, iar apoi o sa reincep 10 zile cu 3%.
da. si daca nici dupap alte 10 zile.. nu e rezultat
nu ai de ales.. o sa tinternezi la oRL si sa lasi medicii sa faca ce este indicat
nu ai de ales.. o sa tinternezi la oRL si sa lasi medicii sa faca ce este indicat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 182sinuzita si hipertrofie de cornete nazale
- 3hipertrofie cornete nazal
- 17colargol..alergie e posibil?
- 3Rinita cronica -sfat pentru tratament naturist
- 3am luat colargol, dar nici un efect!
- 12pt d-nul Flueraru
- 12sufar de ani buna de o rinita cronica alergica
- 0otita seroasa colargol
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 1Rinita cronica
- 1rinita cronica
- 3rinita cronica hipertrofica
- 1Hipertrofie mucoasa nazala + deviație sept
- 3Hipertrofia țesutului limfatic rino si orofaringian
- 1Operatie hipertrofiere cornete nazale inferioare
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 7Apneea de somn
- 2Colargol 1% concentrație prea mare pt bebe 9 luni? In attn. Dl Dr. Flueraru Valeriu
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale rinita cronica colargol
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: