Rinita hipertrofica
Am fost diagnosticata cu rinita hipertrofică, iar momentan Dr mi a recomandat Avamys și Clarinase, dar am nasul tot înfundat și amețesc foarte tare. S a mai confruntat cineva cu problema asta? De asemenea am dureri de cap și o presiune in zona frunții și a nasului...
4 comentarii
1 avamys si clarinase..sunt pentru rinita alergica.. nu ajuta la hipertofia de cornet
2 durerea de cap.. poate fi si de la infectii dentare si de la tensiune mica sau mare de la coloana cervicala sau de la proasta circulatie cerebrala
2 durerea de cap.. poate fi si de la infectii dentare si de la tensiune mica sau mare de la coloana cervicala sau de la proasta circulatie cerebrala
Multumesc pentru raspuns...am mai ținut tratament cu rinoclenil/ sinutox/tamalis= o saptamana si inhalatii cu gentamicina, dexametazona, ser fiziologic si bixtonim= o saptamana...dar nu a dat rezultat.
La coloana am facut radiografie...nu e problema de acolo, am fost si la neurolog...facut rmn.
Cornetele nazale se pot micșora cu tratament sau doar prin operatie?
Starea de amețeală si durerile de cap apar atunci cand nasul e foarte înfundat si nu pot respira bine.
La coloana am facut radiografie...nu e problema de acolo, am fost si la neurolog...facut rmn.
Cornetele nazale se pot micșora cu tratament sau doar prin operatie?
Starea de amețeală si durerile de cap apar atunci cand nasul e foarte înfundat si nu pot respira bine.
1 un motiv care intretine inflamatia in rinofaringe si cornetele nasale marite..este un reflux gastro esofagain in somn
daca se trateaza corect refluxul si tratamentul local in nas.. cu COLARGOL..da rezultate..atunci se evita interventia pe cornete
2 daca rinita nu raspunde la tratament..recomand micosrarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
daca se trateaza corect refluxul si tratamentul local in nas.. cu COLARGOL..da rezultate..atunci se evita interventia pe cornete
2 daca rinita nu raspunde la tratament..recomand micosrarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 6hipertrofie cornete nazale
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 2hipertrofie cornete nazale- Rog pentru Dr. Flueraru
- 5Pansinuzita cranio-faciala
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 1rinita cronica hipertrofica
- 5Hipertrofie de cornet operata
- 0Curge nasul
- 3Operatie hipertrofie de cornete nazale
- 0Rinita hipertrofica dreapta
- 8Operatie radiofrecventa Cornete nazale
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
- 19Rinita cronica hipertrofica
- 0Rinita cronica hipertrofica
- 1Hipertrofie cornete inferioare si Concha Bulosa
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale rinita cronica hipertrofica