Hipertrofia țesutului limfatic rino si orofaringian

01-06-2017
IoaP
Nu este medic/terapeut
IoaP
Buna ziua, sper sa gasesc o rezolvare/îndrumare aici. In urma unui RMN cerebral pe partea ORL s-a descoperit problema mai sus expusă. In ultimul an durerile de cap, presiunea in zona sinusurilor si nasul infundat sunt o problema imensa pentru mine. Am fost la n medici ORL-isti, am primit aerius si spray-URI nazale, am fost la Alergologie, la fel Aerius si spray-uri. Acestea ajuta pe moment, crizele revin, alergii nu am. Ce rezolvare as putea găsi ? Durerile de cap ajung sa fie incredibile, nu pot misca capul...încep tot timpul cu presiune si durere in zona sinusurilor. Nu e nimic neuro, ca diagnostic am primit ba rinita alergica, ba rinita vasomotorie. Va multumesc!
3 comentarii
0
01-06-2017, ora 21:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa mergi in clinica ORL , spital universitar unde medicul ORL sa faca o endoscopie nazala sa coreleze rezultatul CT cu examenul clinic
in rest am mai scri pe forum ca majoritatea problemelor din faringe, rinofaringe sunt de la un reflux gastro-esofagian in somn
0
02-06-2017, ora 09:27
IoaP
Nu este medic/terapeut
IoaP
La ORL s-a confirmat hipertrofia mucoasei nazale. Insa nimeni nu spune ce este de facut, decat tratament pentru moment.
0
03-06-2017, ora 20:57
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
tratamentul local trebuie sa fie de un regim strict alimentar fara alimente care provoaca reflux gastro-esofagian
daca nu ajuta tratamentul local se recurge la chirurgie cu radiofrecventa a cornetelor nazale
ati cititi pe forum despre tratamentul cu COLARGOL???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.