Hipertrofia țesutului limfatic rino si orofaringian
Buna ziua, sper sa gasesc o rezolvare/îndrumare aici. In urma unui RMN cerebral pe partea ORL s-a descoperit problema mai sus expusă. In ultimul an durerile de cap, presiunea in zona sinusurilor si nasul infundat sunt o problema imensa pentru mine. Am fost la n medici ORL-isti, am primit aerius si spray-URI nazale, am fost la Alergologie, la fel Aerius si spray-uri. Acestea ajuta pe moment, crizele revin, alergii nu am. Ce rezolvare as putea găsi ? Durerile de cap ajung sa fie incredibile, nu pot misca capul...încep tot timpul cu presiune si durere in zona sinusurilor. Nu e nimic neuro, ca diagnostic am primit ba rinita alergica, ba rinita vasomotorie. Va multumesc!
3 comentarii
trebuie sa mergi in clinica ORL , spital universitar unde medicul ORL sa faca o endoscopie nazala sa coreleze rezultatul CT cu examenul clinic
in rest am mai scri pe forum ca majoritatea problemelor din faringe, rinofaringe sunt de la un reflux gastro-esofagian in somn
in rest am mai scri pe forum ca majoritatea problemelor din faringe, rinofaringe sunt de la un reflux gastro-esofagian in somn
La ORL s-a confirmat hipertrofia mucoasei nazale. Insa nimeni nu spune ce este de facut, decat tratament pentru moment.
tratamentul local trebuie sa fie de un regim strict alimentar fara alimente care provoaca reflux gastro-esofagian
daca nu ajuta tratamentul local se recurge la chirurgie cu radiofrecventa a cornetelor nazale
ati cititi pe forum despre tratamentul cu COLARGOL???
daca nu ajuta tratamentul local se recurge la chirurgie cu radiofrecventa a cornetelor nazale
ati cititi pe forum despre tratamentul cu COLARGOL???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hipertrofie cornete nazal
- 14Cum se face radiofrecventa?
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 2hipertrofie cornete nazale- Rog pentru Dr. Flueraru
- 15Hipertrofia de cornete nazale..
- 2HIPERTROFIE CORNETE
- 1Hipertrofie mucoasa nazala + deviație sept
- 1Operatie hipertrofiere cornete nazale inferioare
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 0Rinita hipertrofica dreapta
- 4Cornete nazale metoda operatie
- 2Pentru domnul doctor Valeriu
- 2Hipertrofie cornete inferioare
- 5Deviatie de sept cornete
- 1Hipertrofie cornete inferioare si Concha Bulosa
- 3Operatie deviatie sept și hipertrofie cornet nazal
- 2Hipertrofia mucoasei cornetelor nazale bilateral, in special a celor inferioare
Mai multe informații despre: hipertrofia cornetelor nazale