Hernie hiatala
Buna ziua,
As avea o intrebare am o hernie hiatala la stomac de 6-7 cm. Oare aceasta imi provoaca greturi si varsaturi cand ma aplec sa imi leg siretul sau depun efort.(am un pic de burta dar nu foarte mare).Cum pot sa scap de greturi dupa operatie oare voi scapa ce alte cauze mai pot fii. Sau cel mai probabil e doar hernia hiatala nu as vrea sa ma operez ca apoi sa vomit in continuare
As avea o intrebare am o hernie hiatala la stomac de 6-7 cm. Oare aceasta imi provoaca greturi si varsaturi cand ma aplec sa imi leg siretul sau depun efort.(am un pic de burta dar nu foarte mare).Cum pot sa scap de greturi dupa operatie oare voi scapa ce alte cauze mai pot fii. Sau cel mai probabil e doar hernia hiatala nu as vrea sa ma operez ca apoi sa vomit in continuare
1 comentarii
Buna ziua.
Din descriere, este o hernie destul de mare. Operatia este necesara. Probabilitatea sa se rezolve simptomele dupa operatie e foarte mare.
Din descriere, este o hernie destul de mare. Operatia este necesara. Probabilitatea sa se rezolve simptomele dupa operatie e foarte mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6reflux eso-gastro, hernie hiatala sau ceva mai grav?
- 3hernia hiatala
- 12dureri abdominale
- 4hernie hiatala, simptome
- 1Probleme respiratie, aer sec
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1hernie hiatala
- 1Hernie Hiatala la varsta de 17 ani!
- 0hernie hiatala mixta
- 3hernie hiatala
- 4Hernie hiatala.
- 2Hernie hiatala?
- 1Problema digestiva
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 0Hernie hiatala
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 1Simptom postoperatorii
- 4Hernie hiatala rog ajutor.