Hernie hiatala

Buna ziua,
As avea o intrebare am o hernie hiatala la stomac de 6-7 cm. Oare aceasta imi provoaca greturi si varsaturi cand ma aplec sa imi leg siretul sau depun efort.(am un pic de burta dar nu foarte mare).Cum pot sa scap de greturi dupa operatie oare voi scapa ce alte cauze mai pot fii. Sau cel mai probabil e doar hernia hiatala nu as vrea sa ma operez ca apoi sa vomit in continuare
As avea o intrebare am o hernie hiatala la stomac de 6-7 cm. Oare aceasta imi provoaca greturi si varsaturi cand ma aplec sa imi leg siretul sau depun efort.(am un pic de burta dar nu foarte mare).Cum pot sa scap de greturi dupa operatie oare voi scapa ce alte cauze mai pot fii. Sau cel mai probabil e doar hernia hiatala nu as vrea sa ma operez ca apoi sa vomit in continuare
1 comentarii

Buna ziua.
Din descriere, este o hernie destul de mare. Operatia este necesara. Probabilitatea sa se rezolve simptomele dupa operatie e foarte mare.
Din descriere, este o hernie destul de mare. Operatia este necesara. Probabilitatea sa se rezolve simptomele dupa operatie e foarte mare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 1Hernie hiatala cu reflux gastroesofagian
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1hernie hiatala
- 3hernie hiatala
- 2Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
- 2Hernie hiatala?
- 7Operație hernie hiatala
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 0Hernie hiatala
- 1Hernie gastrica transhiatala!!
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 0Hernei hiatala axiala, reflux gastric si biliar!
- 2Junghiuri la inima si parca se umfla ceva inauntru
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 4Hernie hiatala rog ajutor.
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: