HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
Folosesc de 3 ani de zile contraceptivele Jeanine. In primele doua luni am avut probleme cu menstruatia, dupa care toate au fost OK, menstruatie la timp, in aceiasi zi, problemele tenului s-au rezolvat - secretia de sebum fiind cu mult redusa - parul il spal o data la saptamana, in final multumirea mea a ajuns la cote maxime.
Si acum problema care ma preocupa foarte mult: am uitat sa iau o pastila din prima saptamana(pastila o luam de obicei la ora 21.00), dar am luat-o a doua zi dimineata la 8 si ceva, deci normal ma incadram in cele 12 ore.Am terminat toata folia. Menstruatia nu a aparut ca de obicei si asta ma sperie. Dupa aceasta pilula nu am avut raporturi neprotejate. Am facut si test de sarcina si nu sunt insarcinata. Intrebarile mele sunt: pot sa incep o noua folie de Jeanine, dupa cele 7 zile de pauza? Poate o singura pilula uitata sa deregleze atat de mult menstruatia? La cate zile este indicat sa faci un test de sarcina?
Si acum problema care ma preocupa foarte mult: am uitat sa iau o pastila din prima saptamana(pastila o luam de obicei la ora 21.00), dar am luat-o a doua zi dimineata la 8 si ceva, deci normal ma incadram in cele 12 ore.Am terminat toata folia. Menstruatia nu a aparut ca de obicei si asta ma sperie. Dupa aceasta pilula nu am avut raporturi neprotejate. Am facut si test de sarcina si nu sunt insarcinata. Intrebarile mele sunt: pot sa incep o noua folie de Jeanine, dupa cele 7 zile de pauza? Poate o singura pilula uitata sa deregleze atat de mult menstruatia? La cate zile este indicat sa faci un test de sarcina?
2 comentarii
Da puteti incepe dupa pauza de 7 zile.Este indicat sa faceti testul de sarcina la 2 saptamani dupa intarzierea menstruatiei.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
am uitat sa iau pastila de ieri. Pastila trebuia luata la ora 21. Este pastila din ultima saptamana. Ce sa ma fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 1am uitat sa iau Novynette
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 3am uitat pastila
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 3Patila pierduta
- 0Am uitat sa iau pastila
- 2am uitat pilula karissa
- 10o pastila minus
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 3Ultima pastila de yaz
- 4Sangerare vaginala
- 3Sangerare anticonceptionale
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: