HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
![TONICA](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Folosesc de 3 ani de zile contraceptivele Jeanine. In primele doua luni am avut probleme cu menstruatia, dupa care toate au fost OK, menstruatie la timp, in aceiasi zi, problemele tenului s-au rezolvat - secretia de sebum fiind cu mult redusa - parul il spal o data la saptamana, in final multumirea mea a ajuns la cote maxime.
Si acum problema care ma preocupa foarte mult: am uitat sa iau o pastila din prima saptamana(pastila o luam de obicei la ora 21.00), dar am luat-o a doua zi dimineata la 8 si ceva, deci normal ma incadram in cele 12 ore.Am terminat toata folia. Menstruatia nu a aparut ca de obicei si asta ma sperie. Dupa aceasta pilula nu am avut raporturi neprotejate. Am facut si test de sarcina si nu sunt insarcinata. Intrebarile mele sunt: pot sa incep o noua folie de Jeanine, dupa cele 7 zile de pauza? Poate o singura pilula uitata sa deregleze atat de mult menstruatia? La cate zile este indicat sa faci un test de sarcina?
Si acum problema care ma preocupa foarte mult: am uitat sa iau o pastila din prima saptamana(pastila o luam de obicei la ora 21.00), dar am luat-o a doua zi dimineata la 8 si ceva, deci normal ma incadram in cele 12 ore.Am terminat toata folia. Menstruatia nu a aparut ca de obicei si asta ma sperie. Dupa aceasta pilula nu am avut raporturi neprotejate. Am facut si test de sarcina si nu sunt insarcinata. Intrebarile mele sunt: pot sa incep o noua folie de Jeanine, dupa cele 7 zile de pauza? Poate o singura pilula uitata sa deregleze atat de mult menstruatia? La cate zile este indicat sa faci un test de sarcina?
2 comentarii
![Dr. Stela Tirneci](/arata_img.php?img=cont_16985.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da puteti incepe dupa pauza de 7 zile.Este indicat sa faceti testul de sarcina la 2 saptamani dupa intarzierea menstruatiei.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
![TONICA](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am uitat sa iau pastila de ieri. Pastila trebuia luata la ora 21. Este pastila din ultima saptamana. Ce sa ma fac?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 3cred ca am uitat pastila
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 1am uitat sa iau Novynette
- 0am omis o pastila in prima saptamana
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 10Exista vreun risc???
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa