Sunt insarcinata? rog raspuns urgent

28-08-2018
Maria1993
Nu este medic/terapeut
Maria1993
Buna ziua. Iau anticonceptionale logest de 3 luni, in data de 23 august trebuia sa incep un nou blister, am uitat sa iau pastila la ora 22 cum o luam de fiecare data si am inceput blisterul abia in data de 24 august pe la ora 16:00 cand mi-am amintit, seara la ora 22 luand pastila aferenta zilei de 24 august. In data de 27 am avut contact sexual cu ejaculare in vagin..iar seara am uitat sa iau pastila zilei de 27, am luat-o abia astazi la ora 9:30. Credeti ca sunt insarcinata? Ar trebui sa cumpar pastila de a 2 zi pt siguranta? Multumesc, va rog un raspuns urgent.
1 comentarii
0
28-08-2018, ora 13:25
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Teoretic ar trebui ca totul sa fie in ordine; exista o anumita inertie a efectului pastilelor.
Pentru a te invata insa cu luatul acestor pastile poti folosi alarma telefonului care sa-ti reaminteasca faptul ca trebuie sa le iei.
Retine ca efectul contraceptivelor poate fi alterat de catre anumite tratamente, antibiotice si unele alimente cu continut mare de hormoni (soia, grepfruit etc.)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici