Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
Buna ziua. Iau anticonceptionale logest de 3 luni, in data de 23 august trebuia sa incep un nou blister, am uitat sa iau pastila la ora 22 cum o luam de fiecare data si am inceput blisterul abia in data de 24 august pe la ora 16:00 cand mi-am amintit, seara la ora 22 luand pastila aferenta zilei de 24 august. In data de 27 am avut contact sexual cu ejaculare in vagin..iar seara am uitat sa iau pastila zilei de 27, am luat-o abia astazi la ora 9:30. Credeti ca sunt insarcinata? Ar trebui sa cumpar pastila de a 2 zi pt siguranta? Multumesc, va rog un raspuns urgent.
1 comentarii
Buna ziua,
Teoretic ar trebui ca totul sa fie in ordine; exista o anumita inertie a efectului pastilelor.
Pentru a te invata insa cu luatul acestor pastile poti folosi alarma telefonului care sa-ti reaminteasca faptul ca trebuie sa le iei.
Retine ca efectul contraceptivelor poate fi alterat de catre anumite tratamente, antibiotice si unele alimente cu continut mare de hormoni (soia, grepfruit etc.)
Teoretic ar trebui ca totul sa fie in ordine; exista o anumita inertie a efectului pastilelor.
Pentru a te invata insa cu luatul acestor pastile poti folosi alarma telefonului care sa-ti reaminteasca faptul ca trebuie sa le iei.
Retine ca efectul contraceptivelor poate fi alterat de catre anumite tratamente, antibiotice si unele alimente cu continut mare de hormoni (soia, grepfruit etc.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat sa iau o pilula Rigevidon
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 2Uitarea
- 1omitere pilula 3 yaz
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 10o pastila minus
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1Pastila uitata
- 3Logest pilula 11 uitata
- 6Întârziere pastila după cele 7 zile de pauza