comprimat uitat in prima saptamana-contact sexual
sunt in prima saptamana de admnistrare (dupa pauzade 7 zile), ieri, vineri am uitat sa iau anticonceptionalul ce il luam in jurul orei 20 si am avut contact sexual la ora 15 (neprotejat, a ejaculat in mine). azi dimineata(sambata), ora 8.30 am luat anticonceptionalul pentru vineri, nu stiu daca am facut bine si ce sanse sunt sa raman.
Ajutor!(disperarea e cuvantul acestei situatii, deci un raspuns urgent ar fi bine venit. Multumesc mult!)
Ajutor!(disperarea e cuvantul acestei situatii, deci un raspuns urgent ar fi bine venit. Multumesc mult!)
2 comentarii
Nu este nici o problema, va incadrati in "limita de toleranta". Luati pilula de sambata la ora obisnuita (20).
Buna,
Sunt si eu intr-o situatie asemanatoare.Ultimul comprimat (Marvelon) din blister l-am luat la ora obisnuita intr-o zi de joi, trei zile dupa aceea am avut contact sexual neprotejat (duminica), luni a venit ciclul, pe urma la 7 zile dupa trebuia sa iau prima pilula din alt blister (vineri), insa am uitat si am luat-o a doua zi (sambata), cu aprox. 21 de ore intarziere. A doua pilula am luat-o la ora normala. Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata ?
Multumesc mult.
Sunt si eu intr-o situatie asemanatoare.Ultimul comprimat (Marvelon) din blister l-am luat la ora obisnuita intr-o zi de joi, trei zile dupa aceea am avut contact sexual neprotejat (duminica), luni a venit ciclul, pe urma la 7 zile dupa trebuia sa iau prima pilula din alt blister (vineri), insa am uitat si am luat-o a doua zi (sambata), cu aprox. 21 de ore intarziere. A doua pilula am luat-o la ora normala. Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata ?
Multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 1pilula uitata 40 minute
- 1pilula gresita
- 3Am uitat o pilula
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 3Sangerare anticonceptionale
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Yasmin
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
- 0Am uitat 2 pastile rigevidon ce fac în continuare
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: