2 pastile de yaz uitate
Buna ziua,
Va scriu pentru ca am si eu o problema. Am uitat sa iau in cea de-a treia saptamana 2 pastile de yaz: cand am uitat-o pe prima, am realizat dimineata, dar trecusera 12 ore, asa ca am luat-o si am zis ca nu o sa mai fac pauza (cum este specificat in prospect), dar astazi, la 2 zile dupa, am uitat iar o pastila (si au trecut 12 ore, deci nu o mai pot lua). Asa ca sunt 2 pastile uitate in cea de-a treia saptamana si in prospect spune ca trebuie sa ma adresez medicului. Mai am de luat 3 pastile si apoi ar fi pauza.
As dori un sfat va rog!
Multumesc!
Va scriu pentru ca am si eu o problema. Am uitat sa iau in cea de-a treia saptamana 2 pastile de yaz: cand am uitat-o pe prima, am realizat dimineata, dar trecusera 12 ore, asa ca am luat-o si am zis ca nu o sa mai fac pauza (cum este specificat in prospect), dar astazi, la 2 zile dupa, am uitat iar o pastila (si au trecut 12 ore, deci nu o mai pot lua). Asa ca sunt 2 pastile uitate in cea de-a treia saptamana si in prospect spune ca trebuie sa ma adresez medicului. Mai am de luat 3 pastile si apoi ar fi pauza.
As dori un sfat va rog!
Multumesc!
3 comentarii
Ia in continuare cele trei pilule ramase pana la pauza, ca de obicei, apoi pauza de 7 zile se anuleaza, nu mai faci nici o pauza, incepi o noua folie dupa cea de-a treia pastila, din ziua a 4-a [ care trebuia sa fie prima zi de pauza ]..Deci vei continua cu folie noua imediat ce termini de luat cele trei ramase. S-ar putea sa nu-ti vina menstruatia, sa nu te sperii, e normal. Si nu mai uita pilulele.
Multumesc mult pentru raspuns si pentru rapiditate! Nu o sa le mai uit de acum incolo. La yaz e pauza doar de 4 zile, dar banuiesc ca nu asta e important...
Buna seara. Am o urgenta.astazi este joi si eu am uitat sa iau pastilele yaz de marti si miercuri...deci doua pastile uitate din cel de al treilea rand al blisterului...ce este de facut??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 4am uitat o pastila
- 1pilula uitata si raceala
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 1omitere pilula 3 yaz
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 10Exista vreun risc???
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 1pilula uitata 40 minute
- 3Patila pierduta
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Mercilon uitat
- 0Contraceptie!
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 2Ce se intampla daca am uitat pastila Desorelle
- 0Prospect versus sfatul medicului
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: