Anticoncepționale YAS
Buna seara. La sfatul medicului care mi-a recomandat sa schimb Yasmine, este prima luna in care iau anticoncepționale YAS, blister inceput in ziua in care ar fi trebuit sa încep de regula yasmine.
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 0am omis o pastila in prima saptamana
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 0Am uitat sa iau pastila
- 4Uitat Logest!
- 1pilula uitata
- 1Anticonceptional uitat
- 1Am uitat sa iau pastila a 7 a de Yasmine
- 0Pastila de a 2a zi sau nu?
- 0Logest
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Karissa uitata in prima saptamana
- 0Logest uitat
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: