Anticoncepționale YAS
Buna seara. La sfatul medicului care mi-a recomandat sa schimb Yasmine, este prima luna in care iau anticoncepționale YAS, blister inceput in ziua in care ar fi trebuit sa încep de regula yasmine.
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 2am uitat sa iau o pilula Rigevidon
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 10uitarea unei pastile
- 3am uitat sa iau o pilula si am luat-o dupa aproape 2 ore.
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 1am uitat sa iau Novynette
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 2am uitat 2 pilule
- 1Pastila uitata
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 1Anticoncepționale
- 2Ce se intampla daca am uitat pastila Desorelle
- 0Urgeeent va rooog - Am uitat sa iau pastila de tri relog
- 3Credeti ca ar trebui sa fac un test de sarcina?
- 0Prospect versus sfatul medicului
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: