Anticoncepționale YAS

Buna seara. La sfatul medicului care mi-a recomandat sa schimb Yasmine, este prima luna in care iau anticoncepționale YAS, blister inceput in ziua in care ar fi trebuit sa încep de regula yasmine.
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3Uitat pastila
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 1pilula uitata... mi-am adus aminte a doua zi
- 1omitere pilula 3 yaz
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 13Am uitat sa iau pastila
- 3Patila pierduta
- 0am uitat 2 pilule
- 1Pilula anticonceptionala uitata
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1Pastila uitata