am uitat pilula karissa

buna ziua! iau karissa de 6 luni si ieri am uitat sa iau pastila [trebuia sa o iau la ora 20:00] mi am dat seama abia astazi si am luat o pe la ora 10:00.inainte sa realizez ca am uitat sa iau pastila am avut contact sexual cu partenerul meu cu ejaculare in exterior.intrebarea mea este: este posibil sa fi ramas insarcinata?tin sa mentionez ca ma aflu in ultima saptamana de anticonceptionale mai am 6 pastile[marti miercuri joi vineri sambata duminica].
2 comentarii

Buna ziua.
Daca pana acum ati luat corect anticonceptionalele, fara sa mai fi uitat vreo pastila, nu ar trebui sa fie vreo problema. Doar ca de acum inainte va trebui sa va protejati suplimentar. Urmati indicatiile de pe prospect, de la sectiunea Drajeuri omise.
Daca pana acum ati luat corect anticonceptionalele, fara sa mai fi uitat vreo pastila, nu ar trebui sa fie vreo problema. Doar ca de acum inainte va trebui sa va protejati suplimentar. Urmati indicatiile de pe prospect, de la sectiunea Drajeuri omise.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 15karissa
- 4anticonceptionale karrisa
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 3pilula uitata in cea de a doua saptamana.
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 3am uitat pastila
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 1am omis sa i-au o pilula
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
Mai multe informații despre: karissa pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: