Anxiar/Bromazepam
![Vernus](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Care e doza maxima admisa de Anxiar pe zi?Dar de bromazepam?
Daca iau un singur Anxiar de 1 mg pe zi sau in alta zi (nu amandoua odata deci) un singur bromazepam de 1, 5 pe zi, timp de mai multe luni, poate un an, va da dependenta?Adica unul singur de 1mg(anxiar) sau 1, 5 mg bromazepam?
Va da dependenta?Imi va face rau?
Stiu ca daca iei 3 pe zi da dependenta dar asa una si cea mai mica doza da dependenta?face rau?
Cum e indicat?Medicul mi-a zis sa iau la nevoie
Eu nu iau chair in fiecare zi dar destul de des si numai 1, rareori 2.
Voi cate benzodiazepine luati pe zi?
Daca iau un singur Anxiar de 1 mg pe zi sau in alta zi (nu amandoua odata deci) un singur bromazepam de 1, 5 pe zi, timp de mai multe luni, poate un an, va da dependenta?Adica unul singur de 1mg(anxiar) sau 1, 5 mg bromazepam?
Va da dependenta?Imi va face rau?
Stiu ca daca iei 3 pe zi da dependenta dar asa una si cea mai mica doza da dependenta?face rau?
Cum e indicat?Medicul mi-a zis sa iau la nevoie
Eu nu iau chair in fiecare zi dar destul de des si numai 1, rareori 2.
Voi cate benzodiazepine luati pe zi?
4 comentarii
![zaress](/arata_img.php?img=cont_168486.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cel mai bine sa consulti un medic psihiatru competent. Ambele dau dependenta si poti in timp sa dezvolti si toleranta. Parerile sunt impartite legat de benzodiazepind, de aceea o recomandare ferma poate sa iti ofere doar un medic care stie toate problemele tale.
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Anxiarul si bromazepaml sunt benzodiazepine si dau dependenta in orice doza. Citeste-le prospectul.
Desigur ca daca medicul nu iti da altceva, le iei ca nu ai ce face.
Inainte pe prospectul de la anxiar scria ca poti sa il iei maxim 3 luni. Acum scrie ca poti sa il iei maxim o luna.
Ia si tu doar la nevoie si o sa fie ok. Vezi cu care te simti mai bine.
Desigur ca daca medicul nu iti da altceva, le iei ca nu ai ce face.
Inainte pe prospectul de la anxiar scria ca poti sa il iei maxim 3 luni. Acum scrie ca poti sa il iei maxim o luna.
Ia si tu doar la nevoie si o sa fie ok. Vezi cu care te simti mai bine.
![zaress](/arata_img.php?img=cont_168486.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@clara
Stii cum suna "la nevoie" pentru cineva cu anxietate/toc? La benzo, de la nevoie ajungi la zilnic. Dar, daca nu ai ce face si medicul recomanda, le iei, ce sa faci :)
Stii cum suna "la nevoie" pentru cineva cu anxietate/toc? La benzo, de la nevoie ajungi la zilnic. Dar, daca nu ai ce face si medicul recomanda, le iei, ce sa faci :)
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Le mai rotesti. Nu iei tot timpul acelasi lucru.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 2Antidepresive
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 2tratament depresie
- 2abuz romparkin
- 0Serlift
- 8Zyban plus anxiar
- 0Gabapentin
- 4Despre paroxetin
- 3Gura uscata
- 14Anxietatea si benzodiazepinele
- 1Tratament nefunctional
- 0Durere inima De ce
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 3Halucinatii
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 10Schizofrenie
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: