Anxiar/Bromazepam

21-12-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Care e doza maxima admisa de Anxiar pe zi?Dar de bromazepam?

Daca iau un singur Anxiar de 1 mg pe zi sau in alta zi (nu amandoua odata deci) un singur bromazepam de 1, 5 pe zi, timp de mai multe luni, poate un an, va da dependenta?Adica unul singur de 1mg(anxiar) sau 1, 5 mg bromazepam?
Va da dependenta?Imi va face rau?
Stiu ca daca iei 3 pe zi da dependenta dar asa una si cea mai mica doza da dependenta?face rau?
Cum e indicat?Medicul mi-a zis sa iau la nevoie
Eu nu iau chair in fiecare zi dar destul de des si numai 1, rareori 2.
Voi cate benzodiazepine luati pe zi?
4 comentarii
1
21-12-2017, ora 20:06
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Cel mai bine sa consulti un medic psihiatru competent. Ambele dau dependenta si poti in timp sa dezvolti si toleranta. Parerile sunt impartite legat de benzodiazepind, de aceea o recomandare ferma poate sa iti ofere doar un medic care stie toate problemele tale.

Doamne ajuta!
0
22-12-2017, ora 00:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxiarul si bromazepaml sunt benzodiazepine si dau dependenta in orice doza. Citeste-le prospectul.
Desigur ca daca medicul nu iti da altceva, le iei ca nu ai ce face.
Inainte pe prospectul de la anxiar scria ca poti sa il iei maxim 3 luni. Acum scrie ca poti sa il iei maxim o luna.
Ia si tu doar la nevoie si o sa fie ok. Vezi cu care te simti mai bine.
0
22-12-2017, ora 08:51
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@clara

Stii cum suna "la nevoie" pentru cineva cu anxietate/toc? La benzo, de la nevoie ajungi la zilnic. Dar, daca nu ai ce face si medicul recomanda, le iei, ce sa faci :)
0
22-12-2017, ora 22:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Le mai rotesti. Nu iei tot timpul acelasi lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: