Grup de suport pentru TOC-CAP 15
Ce micutzi sunteti(la inaltime ma refer), eu am 1 70, 171 cam asa si tot mi se pare ca sunt scunda:))Cu pofta de mancare e beleaua cat casa :}))))))))))))))Mai ales daca esti predispus la ingrasare.Mie mi se pare ciudat ca unii oameni slabesc atattt de mult, gen Costy, sau Cata, parca si ea zisese ca a avut vreo40 si ceva de kg(nu stiu sigur de ce ii aduc aminte c-a zis asta)Eu nu inteleg genul asta de metabolism deloc...La mine au fost luni de zile un care mancam de 7 8 ori pe zi, zilnic dulciuri si mancare si de toate, cred ca mancam vreo 8000 de calorii pe zi lejer si aveam exact cate kg am azi, pe cand azi abia daca mananc de doua ori pe zi..o diferenta enorma oricum, ma intreb de ce nu slabesc niciodata?
Ca baiat nu cred ca e bine sa ai mai mult de 1, 8m inaltime, asta e inaltimea maxima din punct de vedere estetic parerea mea, iar la fete maxim 1, 75m.Tu la 1, 7m ai inaltimea perfecta pt. o fata.Nu-mi plac fetele care arata a prajini. :))
Ai priceput treaba cu soarecele si pisica? Iti mai e mila de mine? :))
Ai priceput treaba cu soarecele si pisica? Iti mai e mila de mine? :))
Deci sa inteleg ca recunosti ca aia cu bietul Costy care mai nou era hacker a fost vrajala de-a ta?Eu n-am de gand s ma apuc sa ma contrazic cu tine over and over, nu stiu de ce niodata n-am fost de acord cu schimbul asta de replici pana la injuraturi care nu duce nicaieri:)))))Asa ca inchid acest subiect.
Nu m-am suparat, chiar as fi vrut sa fiu hacker, am vrut de 10 ani si n-am reusit niciodata.
Exista oameni care mananca putin si paraname ca mine care baga in ei ca haplea hahaahahahaha.
Am slabit cat am facut regim si sport, daca n-am mai facut si am si mancat bine, m-am ingrasat. Tu nu aveai 8000 Kcal fi serioasa ! Altfel erai cat casa. Ti s-a parut ca ai multe calorii, cred ca nici 3500 nu aveai.
Exista oameni care se ingrasa mai repede sau mai incet, si asta este data de faptul ca unii nu au rezistenta la insulina deloc, altii au ceva, ultimii se ingrasa mai repede decat ceilalti la aceiasi mancare, insa asa mari diferente nu prea sunt.
La aia cu rezistenta la insulina nu se duce toata energia in celule, si ce ramane e considerata energie excedentara si se transforma in grasime in prezenta insulinei. La cei ce nu au rez la insulina, se duce toata energia in celule si au scapat, insa daca mananca peste cat ard chiar si asa, tot se ingrasa.
Insulina ingrasa, ca sa slabesti trebuie sa ai secretie mica de insulina, altfel nu dai jos un gram chit ca faci 3 ore sala si dieta drastica, de aia se recomanda sa faci cardio dimineata pe nemancate cand insulina e jos nefiind provocata de dulce.
Tu andreea ce sa mai slabesti ? Ca nu esti deloc grasa.
Azi am mancat asa pana la ora asta, cam 150 g de paine alba cu branza tartinabila o cutie de 250 g, ceva salam Sasesc, si 1 Kg de minitarte bune tare rau adica 20 la numar, deci ? Cum dracu sa nu ma ingras ?!
Exista oameni care mananca putin si paraname ca mine care baga in ei ca haplea hahaahahahaha.
Am slabit cat am facut regim si sport, daca n-am mai facut si am si mancat bine, m-am ingrasat. Tu nu aveai 8000 Kcal fi serioasa ! Altfel erai cat casa. Ti s-a parut ca ai multe calorii, cred ca nici 3500 nu aveai.
Exista oameni care se ingrasa mai repede sau mai incet, si asta este data de faptul ca unii nu au rezistenta la insulina deloc, altii au ceva, ultimii se ingrasa mai repede decat ceilalti la aceiasi mancare, insa asa mari diferente nu prea sunt.
La aia cu rezistenta la insulina nu se duce toata energia in celule, si ce ramane e considerata energie excedentara si se transforma in grasime in prezenta insulinei. La cei ce nu au rez la insulina, se duce toata energia in celule si au scapat, insa daca mananca peste cat ard chiar si asa, tot se ingrasa.
Insulina ingrasa, ca sa slabesti trebuie sa ai secretie mica de insulina, altfel nu dai jos un gram chit ca faci 3 ore sala si dieta drastica, de aia se recomanda sa faci cardio dimineata pe nemancate cand insulina e jos nefiind provocata de dulce.
Tu andreea ce sa mai slabesti ? Ca nu esti deloc grasa.
Azi am mancat asa pana la ora asta, cam 150 g de paine alba cu branza tartinabila o cutie de 250 g, ceva salam Sasesc, si 1 Kg de minitarte bune tare rau adica 20 la numar, deci ? Cum dracu sa nu ma ingras ?!
:))Poate am exagerat putin, dar vreo 5000 tot mancam, iti spun ca daca faceam inventar la ce mancam te speriai:)))E misto de astea foarte slabi de nu se ingrasa niciodata.Asa e maicamea, ma pun cu ea la masa si ea mananca de doua ori cat mine si are 47 de kg:)))))Numai pumni i-as da ahaha:))
Eu am 53 asa, nu mi-ar sta urat cu vreo 50;))Si mama avea tot 53 in liceu, poate am noroc si seman cu ea:D, ca tare as mai vrea.
Eu am 53 asa, nu mi-ar sta urat cu vreo 50;))Si mama avea tot 53 in liceu, poate am noroc si seman cu ea:D, ca tare as mai vrea.
Normal ca o sa semeni cu ea, ca doar tine de genetica, nu de hazard. :) Dar n-ar fi rau sa ai putina grija cu alimentatia. Excesele nu fac bine nimanui, oricat de sanatos ar fi.
Pai la 1, 70 cat ai, 50 nu e putin ? Nu stiu de ce voi fetele vreti sa fiti cat mai aschie :))), e o problema la toate am impresia.
Nici eu nu vreau sa fiu gras, dar la un 65-68 imi sta f bine, nu am nevoie sa fiu slab mort. Acuma la fete nu stiu care e gandirea.
Asta cu nu se ingrasa nu prea-s deacord, daca vin la tine si stau o luna cu mama ta, vrei sa vezi ca ia cate kile zici tu in luna aia ? :)
Daca are probleme la tiroida si anume hipertiroidism, de aia nu se ingrasa dar si aia pana la o limita, dar nu stiu daca ea are, daca are, are simptome de agitatie, batai inima alerte.
O colega de sala a luat in 5 zile in concediu cat a zis la inceput ca ar vrea sa ia in acele 5 zile, au fost cativa care s-au dus undeva in concediu printre care si ea dar si un coleg de sala, si ala facuse pariu ca o sa ia kg, ea ca nu, a luat de au ras de s-au zapacit, dar a mancat ce i-a zis ala :), e una sa mananci mancare gaitita cu paine, alta e sa mananci paine cu Nutella ! Asta doar un exemplu.
Asa e ca excesele nu-s bune, dar problema e ce facem daca ne vine sa bagam in noi din astea rele la calorii dar bune la gust, cum facem sa nu mai simtim nevoia, nu sa ne abtinem ca nu aia e solutia, nu poti la infinit.
Nici eu nu vreau sa fiu gras, dar la un 65-68 imi sta f bine, nu am nevoie sa fiu slab mort. Acuma la fete nu stiu care e gandirea.
Asta cu nu se ingrasa nu prea-s deacord, daca vin la tine si stau o luna cu mama ta, vrei sa vezi ca ia cate kile zici tu in luna aia ? :)
Daca are probleme la tiroida si anume hipertiroidism, de aia nu se ingrasa dar si aia pana la o limita, dar nu stiu daca ea are, daca are, are simptome de agitatie, batai inima alerte.
O colega de sala a luat in 5 zile in concediu cat a zis la inceput ca ar vrea sa ia in acele 5 zile, au fost cativa care s-au dus undeva in concediu printre care si ea dar si un coleg de sala, si ala facuse pariu ca o sa ia kg, ea ca nu, a luat de au ras de s-au zapacit, dar a mancat ce i-a zis ala :), e una sa mananci mancare gaitita cu paine, alta e sa mananci paine cu Nutella ! Asta doar un exemplu.
Asa e ca excesele nu-s bune, dar problema e ce facem daca ne vine sa bagam in noi din astea rele la calorii dar bune la gust, cum facem sa nu mai simtim nevoia, nu sa ne abtinem ca nu aia e solutia, nu poti la infinit.
Lasa ma ca e interesant, altfel era prea monotonie nu ? Mai iesim din cotidian :).
Azi am luat Strattera (Atomoxetine) 20 mg si nu simt nimic de la el, e pe Noradrenalina si trebuia sa simt ceva.
Azi am luat Strattera (Atomoxetine) 20 mg si nu simt nimic de la el, e pe Noradrenalina si trebuia sa simt ceva.
Tot de alchimie te tii? :)) Sa ma anunti cand descoperi elixirul magic. :))
Ahaam am inteles:)Foarte tare:)))
Eu nu pot sa ma ridic din pat, am cazut iar brusc cand m-am uitat in oglinda si am vazut in ce hal arata parul meu acum.Cred ca totusi e o problema hormonala, adia o problema reala, nu psihica.Este vizibil foarte putin, are o textura diferita, e foarte subtire si fara volum, asta sigur trebuie sa fie simptomele unei boli si m-am hotarat sa ma duc la toti dermatologii din Craiova si sa-mi fac toate analizele hormonale pana gasesc cauza ca nu mai pot, simt ca innebunesc
Eu nu pot sa ma ridic din pat, am cazut iar brusc cand m-am uitat in oglinda si am vazut in ce hal arata parul meu acum.Cred ca totusi e o problema hormonala, adia o problema reala, nu psihica.Este vizibil foarte putin, are o textura diferita, e foarte subtire si fara volum, asta sigur trebuie sa fie simptomele unei boli si m-am hotarat sa ma duc la toti dermatologii din Craiova si sa-mi fac toate analizele hormonale pana gasesc cauza ca nu mai pot, simt ca innebunesc
Costy la capitolul asta esti pe aceeiasi faza cu Davidel ! Nu e nici o psihoza ci e un grad de realism pe care voi inca nu l-ati priceput ! Sfantul Nectarie sau Cuvioasa Parascheva au ajutat o multime de oameni, s-au scris vreo 3 carti de marturii pana acum si mai urmeaza una ! Conditia este sa citesti acatistul sfantului respectiv si sa mergi la el, adica in bisericile unde exista particele ale trupului lor sfintit ! De ajutat iti ajuta nu oscioarele respective ci insusi sfantul care este viu si care vede osteneala ta de a-l cauta si cinsti cu o reverenta sau cu o floare !
Deci aceste moaste sunt mai mult un semn vizibil, intr-un loc anume si unde se fac minuni pentru ca noi sa credem ! Altfel si Mantuitorul daca nu se arata Sfintilor Apostoli in trup, astazi nu mai aveam nici un crestinism, pentru ca ei nu le-au crezut pe femeile mironosite ca l-au intalnit pe Iisus dupa moartea Sa ! Si ei s-au convins doar dupa ce Iisus a venit, a stat la masa si a mancat ceva cu ei iar la urma de tot a ramas Apostolul Toma care nu a fost de fata si nici el nu i-a crezut pe Apostoli si pe Maica Domnului, asa ca Mantuitorul s-a mai aratat o data iar el a vrut sa puna si degetul in rana din coasta Domnului pt a crede, nu i-a fost de ajuns sa-L vada pe Iisus ! De aici a si ramas vorba populara 'esti Toma Necredinciosul', adica iti spun o multime de martori ceva si tu tot nu crezi pana nu te convingi singur ! De asta Mantuitorul a spus 'ferice de cel ce nu a vazut si a crezut' ! E un proces care are loc diferit de la persoana la persoana in functie de informatiile si prejudecatile personale !
Deci aceste moaste sunt mai mult un semn vizibil, intr-un loc anume si unde se fac minuni pentru ca noi sa credem ! Altfel si Mantuitorul daca nu se arata Sfintilor Apostoli in trup, astazi nu mai aveam nici un crestinism, pentru ca ei nu le-au crezut pe femeile mironosite ca l-au intalnit pe Iisus dupa moartea Sa ! Si ei s-au convins doar dupa ce Iisus a venit, a stat la masa si a mancat ceva cu ei iar la urma de tot a ramas Apostolul Toma care nu a fost de fata si nici el nu i-a crezut pe Apostoli si pe Maica Domnului, asa ca Mantuitorul s-a mai aratat o data iar el a vrut sa puna si degetul in rana din coasta Domnului pt a crede, nu i-a fost de ajuns sa-L vada pe Iisus ! De aici a si ramas vorba populara 'esti Toma Necredinciosul', adica iti spun o multime de martori ceva si tu tot nu crezi pana nu te convingi singur ! De asta Mantuitorul a spus 'ferice de cel ce nu a vazut si a crezut' ! E un proces care are loc diferit de la persoana la persoana in functie de informatiile si prejudecatile personale !
Sunt bine Andreea,
Tu cum esti? Ti-a mai trecut supararea? E bine sa faci si analizele hormonale, cel putin ca sa iti iasa din parere.La mine au iesit toate normale.
Tu cum esti? Ti-a mai trecut supararea? E bine sa faci si analizele hormonale, cel putin ca sa iti iasa din parere.La mine au iesit toate normale.
Buna.Vreau sa va intreb ceva, pe voi, cei care ati avut sau aveti atacuri de panica. In timpul unui atac de panica vi s-a intamplat vreodata sa simtiti o senzatie de foame si o senzatie de sete exagerate? Este ceva normal in timpul unui atac sau e vorba despre altceva?
Astazi am avut un atac de panica in care era sa lesin si am simtit o senzatie de foame si de sete extrem de intense. Si nu stiu despre ce poate fi vorba.
Pe internet am cautat si nu gasesc nimic.
Astazi am avut un atac de panica in care era sa lesin si am simtit o senzatie de foame si de sete extrem de intense. Si nu stiu despre ce poate fi vorba.
Pe internet am cautat si nu gasesc nimic.
nu are legatura cu alimentatia, eu nu mananc deloc grasimi, probabil e de la altceva
Mie imi este foame nonstop, eu nonstop am atac de foame:))))))))
Mie imi este foame nonstop, eu nonstop am atac de foame:))))))))
Andreea, organismul mai are nevoie si de grasimi.Grasimile sunt materia prima pentru hormoni.Cum arata meniul tau dintr-o zi?
Andreea...deja boala ta se agraveaza, asta e anxietatea care te face sa te duci la toti dermatologii si tot bine o sa fie, daca nu te duci la doctor mai repede, iti distrugi viata. Tu faci cum crezi, eu doar am spus ca nu pot sa tac cand vad ca te duci pe apa sambetei si iei masuri. Doar sa nu zici la un moment dat 'aoleu dar fraiera am fost ca n-am luat tratament'. Cauza este anxietatea, nu ai nimic la par, anxietatea te face sa nu fi multumita, sa gasesti probleme la par si asa mai departe.
Parintii tai ce zic de problema cu n dermatologi care e o mare prostie ? Sau nu au treaba cu tine ?
La atacurile de panica e posibil sa-ti fie foame ca mancatul e mecanism de aparare contra anxietatii, dar sete n-am auzit. Oricum pot apare multe simptome rele in general, nu e de mirare.
Parintii tai ce zic de problema cu n dermatologi care e o mare prostie ? Sau nu au treaba cu tine ?
La atacurile de panica e posibil sa-ti fie foame ca mancatul e mecanism de aparare contra anxietatii, dar sete n-am auzit. Oricum pot apare multe simptome rele in general, nu e de mirare.
Da, chestia cu vindecatul am zis-o si eu, sa vad si eu pe bune o minune si cred apoi, dar si tu cam erai la fel David parca, si tu credeai in astea, daca crezi ca dupa moarte e ceva, atunci automat ai avea gandirea lui Stevens in priviinta asta, ai crede si in sfinti, ai crede ca.sa suferim acuma ptr o viata mai buna dupa moarte, ca daca ne suicidam, ajungem in iad, asa ganditi amandoi.
Ca daca sunteti bolnavi sunteti de la pacate...ca doar tu ai zis cand ti-am zis ca dumnezeu ala sa faca pac si sa iti treaca boala, nu prea vad diferente intre voi la chestia asta.
Cel putin asa am vazut, daca ma insel zi-mi.
Ca daca sunteti bolnavi sunteti de la pacate...ca doar tu ai zis cand ti-am zis ca dumnezeu ala sa faca pac si sa iti treaca boala, nu prea vad diferente intre voi la chestia asta.
Cel putin asa am vazut, daca ma insel zi-mi.
Nu cred chiar in modul in care crede stevens.Cred ca am explicat destul de bine in ce cred si de ce cred.Ãœna este sa crezi in ceva pt. ca asa ti-a fost bagat in cap de mic si alta este sa crezi pt. ca ai ajuns tu singur la concluzia ca exista ceva ce noi nu putem vedea si ca exista o forta superioara care guverneaza Universul.Cum zic aia de la Daft Punk, "What keeps the planet spinning? The force from the beginning".:))
Pai e tot una ca ti-a bagat cineva in cap, sau ca ai ajuns tu la concluzia aia, ca ambele-s false :). Ca si celui ce i s-a bagat in cap, i s-a bagat aiurea ca nu are nici o baza, asa si cine a ajuns la concluzia ca ar fi ceva, a ajuns aiurea tot fara nici o baza reala.
Asa ca rezultatul e comun, amandoi credeti in niste iluzii.
Asa ca rezultatul e comun, amandoi credeti in niste iluzii.
Ma simt foarte bine de cand cred in iluzii, sunt optimist, toata lumea vede ca sunt schimbat, in special familia.Deci prefer sa cred in iluzii. :)) Desi eu sunt convins ca nu sunt iluzii, iar asta e tot ce conteaza.:) Fiecare e liber sa aleaga in ce crede.
Foarte bine David.Sunt mandra de tine:))Foarte bine ai zis fiecare e liber sa creada in ce vrea.Vezi, exact asta ti-am zis eu nu conteaza in ce crezi, nu conteaza daca e adevarat sau nu, conteaza doar sa te faca pe tine fericit si ma bucur ca te face:-) De acum incolo, jos palaria.
Costy, ce sa mai zica si ai mei ca s-au saturat si ei de aberatiile mele, cateodata delirez grav...De exemplu daca ma machiez ma apuca crizele nu stiu cum sa ajung ma repede acasa sa ma demachiez, ca am impresia ca acel chimicale imiprovoaca eruptii sau acnee sau imbatranirea pielii si eu chiar ma vad urata dupa ce ma machiez, ciudat nu?Incep sa vad distorsionat.Plus ca ma mai apuca si toat anxietatile cu parul si cu greutatea, incontinuu stres..
Costy, ce sa mai zica si ai mei ca s-au saturat si ei de aberatiile mele, cateodata delirez grav...De exemplu daca ma machiez ma apuca crizele nu stiu cum sa ajung ma repede acasa sa ma demachiez, ca am impresia ca acel chimicale imiprovoaca eruptii sau acnee sau imbatranirea pielii si eu chiar ma vad urata dupa ce ma machiez, ciudat nu?Incep sa vad distorsionat.Plus ca ma mai apuca si toat anxietatile cu parul si cu greutatea, incontinuu stres..
Legat de fericire Andreea, imi aduc aminte de un citat de-al lui John Lenon, in care spunea ca mama lui mereu ii vorbea de faptul ca fericirea este cheia in viata, iar cand a ajuns la scoala a fost intrebat de invatator ce vrea sa fie cand va fi mare, iar el a raspuns ca vrea sa fie fericit.Invatatorul i-a spus ca n-a inteles intrebarea, la care el i-a raspuns ca el nu intelege viata. :)) Deci ce trebuie sa facem ca sa fim fericiti? Oare nu trebuie sa ne schimbam anumite conceptii despre viata?
Daca iti face bine sa traiesti pe iluzii David, este super, asa eram si eu inainte si era bine, ai dreptate, mai ales ca, ca si tine credeam in ele exact pe convingerile pe care le ai si tu :).
DAR din pacate cand au aparut probleme urate si nimic din iluziile alea nu erau reale ca sa ma ajute la ce aveam nevoie asa cum ma bazam, atunci s-a rupt firul si n-am mai crezut, crezi, crezi dar.pana la probra contrarie.
Ca sa fim fericiti, ori suntem, ori nu suntem, nu controlam noi asta, vine de la sine sau nu vine. Cand ajungi sa te gandesti cum sa faci sa fi fericit, deja ceva nu este okey.
Andreea ce sa zic, deci vezi si tu ca nu esti deloc okey, dar tot nu vrei sa iei masuri, o sa iei pana la urma probabil ca nu vei avea incotro cand vezi ca se cam ruineaza toata cariera scolara. Nu-ti dai seama ca toate temerile tale si cu parul si cu tot sunt de la anxietate, care odata tratata dispar ?
DAR din pacate cand au aparut probleme urate si nimic din iluziile alea nu erau reale ca sa ma ajute la ce aveam nevoie asa cum ma bazam, atunci s-a rupt firul si n-am mai crezut, crezi, crezi dar.pana la probra contrarie.
Ca sa fim fericiti, ori suntem, ori nu suntem, nu controlam noi asta, vine de la sine sau nu vine. Cand ajungi sa te gandesti cum sa faci sa fi fericit, deja ceva nu este okey.
Andreea ce sa zic, deci vezi si tu ca nu esti deloc okey, dar tot nu vrei sa iei masuri, o sa iei pana la urma probabil ca nu vei avea incotro cand vezi ca se cam ruineaza toata cariera scolara. Nu-ti dai seama ca toate temerile tale si cu parul si cu tot sunt de la anxietate, care odata tratata dispar ?
Costi dar cum vrei tu ca acele "iluzii" sa te ajute, atata timp cat tu nu dai niciun semn ca vrei sa fii ajutat, atata timp cat tu continui sa ai aceleasi obiceiuri nesanatoase? Ce o sa faci cand o sa pierzi si partea cu placerile sexuale, care te mai tin in viata? Atunci o sa fie momentul de cumpana, in care ori te schimbi in totalitate si demonstrezi ca vrei sa fii ajutat, ori spui adio viata.Eu unul am ales schimbarea.
Hello!
I'm back again :P.
Ce mai faceti, draga? Eu, minunat, ma relaxez cu o anxietate minunata, o savurez din plin.
Dar afara e soare si frumos, asa-i?:)
I'm back again :P.
Ce mai faceti, draga? Eu, minunat, ma relaxez cu o anxietate minunata, o savurez din plin.
Dar afara e soare si frumos, asa-i?:)
Cata si eu ma simt ca dracu...Nu stiu ce sa fac sa-mi revin odata...M-am ingrasat un kg, n-am par, mi-a mai ramas decat sa ma arunc in cap pe geam :):)Pastile nu pot sa iau ca am impresia ca imi cade parul si chiar asa vad eu...
Trebuie sa treci peste frica asta de a lua pastile.
Daca te vei simti bine cu ele, instant iti iese si din cap ideea ca te uratzesc.
Am ajuns la concluzia ca nimic nu este mai frumos decat sa te simti bine psihic..
Daca te vei simti bine cu ele, instant iti iese si din cap ideea ca te uratzesc.
Am ajuns la concluzia ca nimic nu este mai frumos decat sa te simti bine psihic..
David nu vad ce sa pierd partea sexuala care merge okey si din ce in ce mai okey treptat pe timp ce a trecut ?! Daca ai pierdut-o tu, nu inseamna ca pierdem toti, nu generaliza, nu la toti depresia se manifesta in acelasi fel.
Si daca ar pica toate placerile, aleg sa pun punct si am scapat, deci no problemo si intr-un caz si in altul, asa ca nu-mi fac probleme.
Ieri am jucat si carti, table, am fost si la plimbare, nu e doar sexul, stai linistit, am luat Strattera si m-am simtit ceva mai okey in ultimile 2 zile.
Dar adevarat ca am sunat iar la erotic sa-mi fac fantezia aia cand ajung la final cand stiu ca trece timpul si pierd credit-ul de pe telefon si nu mai am cum sa-l recuperez, n-am stat mai mult de 4-5 min, dar a fost okey, deci totul variat si combinat, nu doar o chestie.
Asta incerc sa-mi revin, sa-mi iau viata inapoi cu un tratament bun, atata tot, ca daca are efect, vad ca de la sine vine totul.
Andreea eu nu-ti mai spun, ti-am spus de 100 ori, faci cum vrei.
Si daca ar pica toate placerile, aleg sa pun punct si am scapat, deci no problemo si intr-un caz si in altul, asa ca nu-mi fac probleme.
Ieri am jucat si carti, table, am fost si la plimbare, nu e doar sexul, stai linistit, am luat Strattera si m-am simtit ceva mai okey in ultimile 2 zile.
Dar adevarat ca am sunat iar la erotic sa-mi fac fantezia aia cand ajung la final cand stiu ca trece timpul si pierd credit-ul de pe telefon si nu mai am cum sa-l recuperez, n-am stat mai mult de 4-5 min, dar a fost okey, deci totul variat si combinat, nu doar o chestie.
Asta incerc sa-mi revin, sa-mi iau viata inapoi cu un tratament bun, atata tot, ca daca are efect, vad ca de la sine vine totul.
Andreea eu nu-ti mai spun, ti-am spus de 100 ori, faci cum vrei.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1atacuri de panica
- 6atacuri de panica:(( - tratament naturist
- 4pavor nocturnus
- 4cum scap de atacul de panica?
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 17Depresie sau atac de panica?
- 3Cum sa scap de tulburarea obsesiv compulsiva?
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 7Aracuri de panica zilnice
- 14Confuzie, stari ciudate
- 1chinuiala cu TOC
- 4Ganduri rele/depresie/TOC
- 11Anxietate si atacuri de panica
- 3Efecte secundare fevarin TOC
- 0Cocktail - depresie, TOC, fobie sociala
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 2Care este diferenta intre tulburarea obsesiv-compulsiva si tulburari de control al impulsurilor?
- 9De câteva zile am o problema! stare nasoala, parca e un leșin din capul pieptului
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Tulburarea obsesiv-compulsiva Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: