atacuri de panica:(( - tratament naturist | Forumul Medical ROmedic

atacuri de panica:(( - tratament naturist

08-11-2008
dolce vita
Nu este medic/terapeut
dolce vita
oferiti-mi si mie va rog un leac naturat, un produs naturist pt atacurile mele de panica manifestate prin tipete, cat si la nivelul inimii -bate tare rpd si pur si simplu nu pot sa ma mai controlez..apoi tip si incet incet imi revin..dar este groaznic ceea ce traiesc.ms.o zi buna.ar:(sunt o pers extrem de anxioasa!!!de ce sunt asa?Numai la lucruri rele ma gandesc sunt obsedata de ideea de moarte..nu ma lasa sa imi traiesc viata..de asta si atacurile de panica...traiesc intr-o panica totala..este incredibil..ce sa ma mai fac?am luat si xanax alprazolam rivotril.deci va dati seama.sufar de anxietate ajutoorrrrr!dak doriti sa ma ajutati va ofer adresa mea de mail poate ma vindecati am 20 de ani si prea multe ganduri negre care nu au ce cauta la varsta asta...e foarte greu sa ai o asa viata..-*.multumesc anticipat


(*modificat de administrator)
6 comentarii
0
08-11-2008, ora 15:22
anielaminu
Identitate neconfirmată
anielaminu
Buna irisa,
atacul de panica este o tulburare psihica si reprezinta aparitii bruste sau intensificari bruste ale anxietatii insotite de simptome somatice (palpitatii, ameteli, senzatia de sufocare, tremor, transpiratii..)si simprome psihice ca teama de a muri, ca vei face un atac de cord sau atac cerebral, ca te vei sufoca, lesina sau vei muri.Este o modalitate de reactie la o situatie pe care tu o interpretezi catastrofic. E bine sa stii ca la baza atacului tau de panica stau niste evenimente care formeaza un cerc vicios. Desi pare ca tu nu faci nimic, ca apare din senin, ca nu tine de tine, fara sa iti dai seama, intri intr-un cerc vicios din care ti-e foarte greu sa mai iesi. Pornind de la o situatie pe care o percepi ca amenintare, resimti anxietate care se manifesta prin o serie de simptome somatice si psihice pe care tu le interpretezi eronat si ca urmare incepi sa eviti diferite situatii sau comportamente ceea ce reduce anxietatea pe moment dar pe termen lung pastreaza acest cerc vicios. Pe langa tratamentul medicamentos, de ajutor iti poate fi psihoterapia. Impreuna cu un terapeut bun, puteti identifica acest cerc vicios, ce anume determina anxietatea ta si ce anume poti face ca sa faci fata mai bine situatiilor cu care te confrunti.Studiile arata ca psihoterapia cognitiv-comportamentala are cele mai bune rezultate in tratarea anxietatii si a atacurilor de panica. Adreseaza-te unui specialist pt a determina exact problema ta si cu care sa lucrezi pt a-ti depasi dificultatile. Vreau sa retii ca in procesul terapeutic si tu esti parte activa. E necesar ca si tu sa faci un efort pt constientizare si apoi schimbarea gandurilor si a comportamentelor tale. Iti doresc multa sanatate!Ai grija de tine!
Psiholog Aniela MINU
0
08-11-2008, ora 16:42
ingrid_de_ruxxe
Nu este medic/terapeut
ingrid_de_ruxxe
se considera ca cel mai bun tratament pentru atacurile de panica este terapia prin hipersomnie, urmata de dieta. Cu alte cuvinte, tre sa dormi cat mai mult, se te odihnesti psihic cat de mult poti, sa dormi atunci cand ti-e somn, sa incerci sa-ti refaci programul de somn daca este perturbat etc. De aia se prescriu si medicamente de calmare a sistemului nervos, pe langa calmare induc si somnul. Somnoterapia este numarul 1 in tratarea afectiunilor de genu anxietate, atac de panica, etc.
Apoi tre sa iti schimbi dieta. Sa introduci cat mai multe vitamine si minerale prin consumul de fructe si legume crude, salate, lactate, cereale (incearca fulgii de hrisca, ii gasesti la plafar).
Atacul de panica nu este o boala. Este un simptom. Adica tu ai ceva care duce la atacul de panica, si aia tre sa descoepri. De ce apare? Cele mai comune cauze sunt carentele de minerale sau stressul
0
02-12-2008, ora 18:01
lore_dana_v
Nu este medic/terapeut
lore_dana_v
mergi la psihiatru daca vrei cu adevarat un ajutor competent.
nu stiu cat de utile iti sunt "hipersomnia, vitaminele...si fulgii de hrisca".
0
13-12-2008, ora 14:52
lor2u
Nu este medic/terapeut
lor2u
sal
si eu am atacuri de panica, ameteli, stari de lesin pe strada, nu suport lumina puternica, transpir abundent la extremitati, adevarul este ca am tinut putina dieta din martie si pana in iulie(nu drastica), si dupa aceea a murit cineva din familie si am alergat tot timpul nu m-am odihnit, dar vreau sa scap de toate astea, simt ca nu mai pot, atacurile de panica nu sunt intemeiate, nu imi este frica de nimic.
Acum mi-au gasit probleme cu tiroida am luat tratament, dar simptomele persista, am avut vreo 2 saptamani in care nu puteam sa dorm deloc, dar acum de un timp chiar ma odihnesc, ma mai trezesc uneori pe la 4-5 dimineata, nu stiu ce e cu mine.
Daca stiti un leac. Help
1
04-01-2009, ora 21:44
daniela70
Nu este medic/terapeut
daniela70
buna !
am avut asemenea atacuri de panica atat de frecvente, ca nici un xanax nu ma linistea ! Totul tine de autocontrol, trebuie sa invatam sa ne controlam reactiile ! Medicamentele chimice, naturiste ajuta dar daca nu avem putina vointa, nu vom reusi sa depasim aceste situatii ! Stiti ce am facut eu ?! Intotdeauna, cand incep simptomele cum ca sunt in pragul unui atac de panica, incep sa ma gandesc fortat la o conjunctura in care eu m-am simtit bine ! Iau totul asa cum e, gandindu-ma ca se poate si mai rau si, ca atare, trebuie sa fiu puternica, sa inving tot ce imi sta in cale ! Radeti, dar legile lui Murphy nu sunt chiar de colea !
Trebuie sa aveti ambitie, sa va creati un scop in viata care sa nu va dea voie sa fiti slabi, sa va ganditi cineva are nevoie de voi si trebuie sa luptati pentru asta ! Poate am spus cuvinte cam mari, dar eu va spun din proprie experienta ! Imi era frica de aproape orice ! Dar, cu sustinere si iubire din partea aproapelui puteti capata incredere in sine ! O sa vedeti, daca sunteti fericiti, sunteti si puternici !! Ganditi-va ca sunt oameni care au deficiente fizice ! Dar, ati vazut ce putere si dorinta de viata au ?! Trebuie sa multumim lui Dumnezeu ca suntem asa si sa incercam sa nu ne creem probleme singuri ! Si asa, traim timpuri nu prea placute; de ce sa nu incercam noi sa ne facem viata frumoasa ? ! Totul tine numai de NOI !
Aveti incredere in voi !
0
21-02-2009, ora 16:09
n_mirela
Nu este medic/terapeut
n_mirela
un medic specializat in homeopatie va poate ajuta mai simplu decit credeti. tratamentele psihiatrice nu sint chiar un fleac. remediile homeopate sint usor de luat, neagresive cu organismul si ieftine. si mai ales, va spun din proprie experieta, genul acesta de probleme raspunde bine la aceste remedii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să-È›i simÈ›i inima bătând?
  • Cauzele atacurilor de panică È™i cum ne putem calma
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii È™i pulsului crescut)
  •