Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 169170171 ..... 176 177 Înainte ›
0
28-03-2014, ora 12:48
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
No ca s-o deschis si pravalia asta, io am cumparat de dincolo ca aci era inchis !:)

Katalyna ziceam ca poti incerca o combinatie de medicamente, se pare ca sertralina aia nu e buna decat pt slabit ! :) Deci seara ar trebui sa iei o doza mica dintr-un ad mai sedativ (din cele enumerate anterior) care sa te acopere si dimineata pe anxietate ! ;)
Sau il schimbi cu totul !

P.S. A, a fost inchis pt deratizare ! :) Rog adminul sa-mi dea banii inapoi pt 'marfa' cumparata de dincolo, cumpar tot de aici daca e deschis ! Ma cunosc cu fetele ! :D
0
28-03-2014, ora 13:10
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Ma depaseste situatia, sunt cam prostanaca cand e vorba de calculatoare:))))

Cine si de ce a inchis acest forum?
0
28-03-2014, ora 13:12
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Nici eu nu am priceput despre ce e vb.
Insa am constatat ca au disparut postarile colegului nostru..
0
28-03-2014, ora 13:34
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Asa cum am spus mai sus proprietarul a facut un inventar (al mesajelor) si o mica deratizare ! Acum sa vedem daca au si prins soricelul sau doar au curatat cacarezele pe care le tot lasa dupa el ! :)
0
28-03-2014, ora 13:42
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Am facut si eu o mica sesizare la pisica despre soricel ca face multa mizerie, ba chiar si in camara de idei de imbunatatire am plasat o capcana de soricei, posibil ca l-a prins.pisica :)
0
28-03-2014, ora 14:04
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu a inchis forumul, doar ca nu a mai postat David.
Va explic eu despre ce e vb. David s-a pus sa ma acuze ca eu i-as fi dat mesaj lui Katy de la userul lui :))))))))))))))))), cum ca i-am spart eu contul, delira total, dar altfel cum sa se scuze de mesajul ala, cum nu se putea demonstra asta, ne innebunea la infint cu asta pana ajungeam tot la spital. Se putea demonstra daca un admin verifica ca toate mesajele primite de katy de la David erau de la IP-ul lui.
0
28-03-2014, ora 14:08
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Ce om bolnav.Mi-e mila de el.

Costy ce faci?Cum esti?
0
28-03-2014, ora 14:09
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Costy, cum ramane cu gogosile?
Noi ne-am autoinvitat, dar tu nu te grabesti ;))
0
28-03-2014, ora 14:19
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu sunt asa si asa la un minim acceptabil, inca parmipexolul nu face decat fin mai rau, sa vedem mai in colo.

Pai cu gogosile a fost, nu mai e, a fost de prin Vara lui 2010 si pana prin vara lui 2012, cand aveam anxietate puternica si aveam o pofa de mancat de mancam si masa cu totul si tot nesatul eram, bagam cate 15 gogosi si cu un borcan de dulceata de capsuni din ala de 450 g si unul de Nutella de 400 g, era durere nu alta. Ma duceam la sala apoi sa dau jos, iar si iar mereu, gandul era doar la mancat atunci.
0
28-03-2014, ora 14:41
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, nu fii naiva! Am trimis mesaj admin-ului, sper sa-mi raspunda.El trebuie sa faca dreptate.Iar daca acele mesaje nu au fost trimise de costi, atunci e altcineva implicat.Rog admin-ul sa rezolve misterul.
0
28-03-2014, ora 14:44
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu face nimeni dreptate ptr privat, face doar ptr forum. Pe privat e treaba voastra ce va spuneti, nu se baga nimeni, asa ca adminul nu iti va raspunde.

David ia zi cum e cand iei gogoasa asa calda calda o rupi in doua, iese asa abur din ea, si pui nutella buna rau pe ea si pac, bagi in tine, mmmmm aoleeeeu doamne dar bun era ! Eram in al noulea cer desi stiam ca e nebunie aia. :))))))).
Ai facut vreodata gogosi acasa si ai manca cu nutella ? sau dulceata de capsuni ?
0
28-03-2014, ora 14:48
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Daca nu-mi raspunde la mesaj, il si sun, sa ma lamureasca si pe mine ce se intampla cu forum-ul.
0
28-03-2014, ora 14:50
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Iar katy, inca astept acele mesaje.Vreau sa le vad cu ochii mei.Le poti posta si pe forum ca nu ma deranjeaza, sa le vada toata lumea.
0
28-03-2014, ora 14:53
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Vai Costy, asa am eu o pofta de mancare in special dulciuri groaznica!de la anxietate sa inteleg, ca eu nu eram asa inainte.De cand obsesia cu parul si nu numai parca as manca orice oriunde si oricand si asta imi provoaca mai rau nervozotate si anxietate:( Costy, am vazut ca stii cat de cat despre efectele medicamentelor, stii veun tratament usor homeopat pt anxietate care sa n.aiba efecte delea naspa?
0
28-03-2014, ora 14:59
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Andreea, eu am facut tratament homeopat si nu m-a ajutat cu nimic.
Din contra, mi-a facut mai mult rau, ma lasasem de medicatia alopata (treptat) si trecusem pe remedii homeopate.
Starea mi se inrautatea pe zi ce trecea (pe langa faptul ca ma costa aproape 600 lei pe luna ca erau si multe), si am intrerupt, am revenit la alopata, eu sincer nu iti recomand.
0
28-03-2014, ora 15:04
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
offf...E grele:))))
0
28-03-2014, ora 15:05
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Da, de la anxietate ai pofta de mancare de multe ori, se zice in psihanaliza ca lacomia de mancare si sexul exagerat sunt mecanisme de aparare contra anxietatii. Pai de aia mancam si eu in 2011 asa mult.
Homeopat sincer nu stiu ca nu cred in eficacitatea lor, asa ca...asta e, nu prea s-a demonstrat concret ca ajuta. Te duci la prafar sau faracie si ceri un anxiolitic naturist si iti zic ei acolo 1-2 cel putin, deci e f simplu.
Asa a facut prietenul meu, a tot incerct din astea pana a ajuns tot la tratament ca altfel nu se mai putea, era gata gata sa nici nu mai poata munci, s-a jucat cu naturistele speriand in iluzii ca merge, timpul a trecut, boala s-a agravat si era sa-si piarda slujba. Eu i-am zis mereu si nu intelegea desi e baiat superdestept ca e programator.

Daaavid nu suna ma ca nu iti raspunde ala, zi cum e cu gogosile, ai mancat minuni din astea ? Sa framanti coca pe la 11 noaptea si sa astepti asa cu nerabdare sa creasca, apoi te duci si le faci nerabdator fiind sa bagi in tine mai repede :)).
Chiar, ai incercat Pramipexol ptr anhedonie ?
0
28-03-2014, ora 15:25
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
:)))), tare faza asta cu gogosile :P
0
28-03-2014, ora 15:52
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Katy e doar joaca de-a Tom si Jerry aici pe forum ! Tom nu pune capcane adevarate ci doar asa la misteau pt ca are simtul umorului sau isi da seama ca soricelul e maniac dar nepericulos ! Doar mareste gaurile la cascaval, Tom il fugareste un pic cu matura apoi se face pace pana la un nou episod ! :))
0
28-03-2014, ora 16:07
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Asta constat si eu, ca Tom e cam neserios, sau e las, sau poate ii e frica de soarece :))
Sa prindem noi soarecele? Sigur are un punct slab.
Cascavalul!!!
0
28-03-2014, ora 16:40
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Va doresc un weekend calduros, insorit, si fara anxietati!
0
28-03-2014, ora 16:50
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Eu nu inteleg prea bine povestea asta cu soarecele si pisica?Imi poate explica si mie cineva folosind nume reale:)))?
0
28-03-2014, ora 18:30
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Baaa nu cascaval, niste clatite calde cu Nutella sau...2-3-4-5 Savarine mari si reci si insiropate, hai ma David ma caa salivezi deja, nu de alta da eu am mancat odata 6 prajituri mari de 250 g una si inca trei placinte cu mere ca doar...nu era deajuns, si asta la 9 dimineata, am fugit la cofetarie sa ajung mai repede ca nu mai aveam rabdare, doua le-am mancat acolo ca muream daca nu bagam in mine, apoi acasa celelalte 4 si cu placintele.
Daca nu am rezistat eu, rezisti tu Davide la asa bunaciuni de dulciuri ? Uiti si de dumnezei si de toate, iti zic eu.

Eu la anxietate aveam des momente cand mancam in gol deci nu simteam gustul la mancare, aoleu ce naspa era. Slava domnului ca am scapat de anxietate in Noiembrie.
La tine Andreea, este doar o chestiune de timp pana vei lua tratament :).
0
28-03-2014, ora 19:48
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, hai sa iti explic eu cum sta treaba cu soarecele si pisica.Oamenii vorbesc codat, dar se dau de gol.Puzzle-ul e rezolvat, gata.Acum realizez ca l-am acuzat pe nedrept pe costi, si imi cer scuze pt. asta, dar la acea concluzie ma duceau indiciile pe care le aveam atunci.El e un om inofensiv. :))

Deci katy spune urmatorul lucru:"Am facut si eu o mica sesizare la pisica despre soricel ca face multa mizerie, ba chiar si in camara de idei de imbunatatire am plasat o capcana de soricei, posibil ca l-a prins.pisica :)".Din afirmatia asta rezulta ca pisica e admin-ul, iar soricelul sunt eu, iar capcana plasata de katy in "camara de idei de imbunatatire"(camara de mesaje private) este acel mesaj in care ea zice ca o injur, care de fapt nici nu exista, ci a fost doar o inventie de-a ei, in speranta ca ma va scoate din sarite si ca voi incepe sa spun lucruri urate pe forum, iar astfel admin-ul imi va bloca contul.E singura sansa prin care ei pot scapa de mine.Dar ea uita faptul ca am o stapanire de sine incredibila si nu musc momeala. :))

Ca sa raman totusi pe subiect si sa evit ca acest comment sa-mi fie sters de admin, o sa-i recomand Andreei niste buruieni pt. anxietate. :))
Deci, Andreea, din ce am incercat eu pt. anxietate de natura homeopata, cel mai bine a mers ginkgo biloba si passiflora.Acestea, ca si medicatia alopata nu te scapa in totalitate de anxietate, dar amelioreaza simptomele.Gingko biloba nu trebuie luat dupa ora 18, pt ca nu o sa poti adormi, iar passiflora trebuie luata cu cel putin 2 ore inainte de culcare, din acelasi motiv.Din experienta personala, cu ginkgo biloba luat pe la ora 18, o sa ai cele mai tari vise si un somn foarte odihnitor, iar cu passiflora luat seara cu 2 ore inainte de culcare, o sa dormi foarte bine.Poti lua Ginkana de la Alevia de 40mg, dar atentie sa contina doar extract de ginkgo biloba, ca sunt unele care mai contin si vitamina E, iar Passiflora poti lua de la Dacia Plant de 500mg, dar la fel, atentie sa contina doar extract din passiflora.Avantajul acestor suplimente este ca nu prea au efecte adverse, spre deosebire de medicatia alopata.
0
28-03-2014, ora 19:49
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Costi, vezi sa nu dai in diabet cu atatea dulciuri.
0
28-03-2014, ora 21:09
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
David, diabetul nu se face de la dulciuri, apare doar daca genetic esti defect, ca apoi dulciurile sau stresul il declanseaza sau grabesc, e alta treaba, acuma nu mai mananc asa, mancam prin 2010-2011 asa, dar.azi bagai 8 minitarte bune rau tare, asa ca popa scurt, mai am 12 in frigider :), toata viata mi-a placut sa mananc bine, sunt un mancacios si papacios, nu as putea tine regim o viata nici daca as avea diabet mai ales ca mama are deja.
Am avut anxietate si pe partea cu diabetul ca urcase glicemia sus dar nu de la dulciuri.

Cu soarecele si pisica nu e corect, adminul nu are voie sa dea pe nimeni afara ptr ce se scrie in privat orice ar fi.
Eu zisesem ca pot schimba IP-urile ca pe sosete si ca pot sa-mi fac n conturi, atata tot, n-am zis ca intru in calculatoarele altora, as vrea eu :).
0
28-03-2014, ora 21:26
david27
Nu este medic/terapeut
david27
E bine ca iti place sa mananci mult, dar energia aia trebuie si consumata, trebuie facut sport.Chiar daca esti sanatos, daca mananci foarte multe dulciuri si nu faci sport ca sa consumi acea glucoza, pana la urma pancreasul oboseste si nu mai secreta cata insulina trebuie si dai in diabet, sau el poate secreta prea multa insulina ca sa regleze nivelul de glucoza si atunci dezvolti rezistenta la insulina, adica celulele nu mai reactioneaza la actiunea insulinei si tot in diabet dai.De ce ne tot atentioneaza astia la TV cu consumul de sare, zahar si grasimi?
0
28-03-2014, ora 22:27
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Stai linistit ca-s expert la diabet, nu doar ptr asta am avut anxietate un an ?! M-am documentat destul.
Stiu ca trebe consumata energia dar am decazut de tot, nu mai imi pasa, nu mai am chef de sala si de nimic, am facut sala 6 ani jumate pana in Noiembrie acuma, dupa aia cucu.
Nu simt nici o motivatie sa ma abtin.
Un pancreas sanatos poate compensa mereu insulinorezistenta, singura problema e ca te ingrasi, atata tot, deci daca diabetul apare, e clar ca ai o gena defecta. Dar oricum trebuie masura in tot si e bine, numa ca am eu o problema acuma.
Ideea este cum sa facem sa nu se mai asimileze tot si am rezolvat problema, poti sa mananci ce vrei apoi :). Ca uite iti place sa mananci si nu mai poti face miscare, ce faci ? Deci nu e bine, ori sa nu mai ai pofta sa mananci si e iar okey cum am fost in decembrie cu depresia aia linistita cand nu aveam pofta de mancat si am slabit 7-8 kile.

Apropo de aia 'de ce ti-e frica de aia nu scapi' mie din 2009 si pana in vara acuma, am avut teama ca ma ingras, ma duceam la sala sa dau jos, tineam dieta, si acuma am ajuns exaaact acolo ! Daca in vara aveam 65 kg, acuma am 79, :))), dar dupa ce a trecut anxietatea, nu prea mai ma interesa asa mult.
Simteam 'sunt in pericol sa nu mai pot face sport si ma voi ingrasa', exact asa a fost, simteam ca pica motivatia ptr sala din ce in ce.
0
28-03-2014, ora 22:47
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Oho, pai la 6 ani de sala ar trebui sa te apropii de fizicul lui Angelov.:))Sau ai facut doar exercitii pt tonifiere si cardio la sala? Eu intr-un an am pus cam 5 kg masa musculara, am 70 kg la 1, 75m inaltime.Pe mine antrenamentele de forta ma motiveaza, chiar imi face placere sa testez limitele organismului.
0
28-03-2014, ora 22:47
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Si problema e mai complexa de atat, creierul a fost programat sa ii placa sa manance dulciuri si grasimi ptr ca au multa energie si chiar era interes sa ne ingrasam cat mai repede si mai mult, deci de aia percepem gustul bun la astea, chestia asta nu o zice nimeni, dar o zic eu acuma.
Asa ca problema e sa facem cumva sa NU ne mai placa, nu sa ne opunem programului nostru genetic care tocmai asta vrea, sa mancam dulciuri si grasimi, si ne prosteste tocmai prin placerea ce o ofera astea.
Daca nu ne mai place, nu mai dorim si am scapat fara opunere.
Toti condamna copiii ca mananca dulciuri dar nu zice nimeni ca...asa-s programati sa le placa mult.

Am facut normal, nu m-am omorat cu fiarele decat la nivel mediu, plus cardio faceam.
Eu am 1, 7 m acum am 79-80 Kg, aveam 59-67 cand faceam sala.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 169170171 ..... 176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: